Alex Petersen fik et flot farvel

Det var naturligvis sørget for en afskedsgave til Alex Petersen, der torsdag forlod stillingen som direktør for TMT. Foto: Karin Lorenzen

Alex Petersen fik et flot farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved en reception i Tønder sport- og fritidscenter sagde TMT farvel til direktøren gennem godt et år, Alex Petersen og goddag til hans efterfølger.

Tønder: Alex Petersen tiltrådte sidste år i september som direktør for TM Tønder Håndbold. Kort før generalforsamlingen i år meddelte han, at han ikke ville fortsætte. I slutningen af oktober blev Kim Wittenkamp ansat som ny direktør og ved en reception i Tønderhallerne blev der torsdag sagt goddag og farvel. Bestyrelsesformand Robert Okholm fik sagt farvel til den afgående direktør med mange rosende ord.

- Alex har været den koordinator der har fået det store frivillige setup omkring klubben til at fungere og han har styret økonomien fra underskud til overskud. Han har gjort det, så vi alle har kunnet være trygge - tak for det, lød det anerkendende fra Robert Okholm.

Alex Petersen har tidligere meddelt, at han primært vil bruge mere tid med sin familie og også koncentrere sig fuldt ud om sit job på Tønder Handelsskole. 

Kim Wittenkamp blev budt velkommen til jobbet og til en mærkedag for TMT, fordi den nye stilling som direktør er blevet en fuldtidsstilling, mens Alex Petersen kun var ansat som 20 timer. Men de timer slog absolut ikke til, fik Robert Okholm også sagt i sin tale til de to hovedpersoner, ved den velbesøgte reception.

Alex Petersen fik et flot farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce