Åh nej i Århus: Nedtur i bundopgør

FC Sydvests Chistian Degn og holdkammeraterne lød ind i et nederlag i Århus. Det øger presset på holdet i den kommende weekend hjemme mod Jammerbagten. Foto: Flemming Andersen

Åh nej i Århus: Nedtur i bundopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 måtte se sig slået på udebane mod Århus Fremad,selv om Tønder-holdet havde været foran 1-0 indenfor de første 10 minutter. 2-1 til hjemmeholdet viste måltavlen, da det hele var overstået.

Godt begyndt - halv fuldendt.

FC Sydvest 05 Tønder kom endnu engang rigtig godt fra start, og fik allerede efter 13 minutters spil scoret til 1-0. Det var endnu engang en af Tønders egne ungdomsspillere, Nils Neess Priisholm, som fik bolden sat ind bag Aarhus Fremad-målmanden.

Men det fortsatte dog ikke i FC Sydvests favør, da der efter 23 minutters spil blev udlignet af Aarhus Fremads Christian Nissen. Den resterende del af første halvleg var præget af en masse boldbesiddelse fra Aarhus Fremads side, men hjemmeholdet fik ikke omsat overvægten til scoringer.

- Vi vidste godt, at Aarhus Fremad var godt spillende i øjeblikket. Trods det havde de kun et point mere end os, så med lidt held kunne vi godt have fået et point deroppe, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Anden halvleg blev ikke bedre for FC Sydvest. Allerede et minut inde i den fik Jacob Torp sat bolden ind bag Kasper Tiedemann. Resten af kampen fortsatte som første halvleg, med meget boldbesiddelse fra Aarhus. Men dog blev det ikke til nogen større chancer til at skabe mål, så kampen endte 2-1 til Århusianerne.

- Vi skal lære at forsvare os i en eller anden facon. Vi skal prøve at kigge på, hvordan man forsvarer en 1-0 føring. Vi havde jo lidt bøvl i starten af sæsonen, hvor vi kom bagud, og vi så skulle forsøge at arbejde os ind i kampen og få et point. Men den er blevet vendt om, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Vi skal prøve at kigge på, hvordan man forsvarer en 1-0 føring.
Hans Henrik Andreasen, træner, FC Sydvest

- Jeg er ikke nervøs

Trods nederlaget og en placering i den tunge del af tabellen, tænker træneren positivt fremad til næste kamp mod Jammerbugten.

- Nu har vi Jammerbugten på hjemmebane, som er utroligt vigtig for os at få point i. Men det bliver også en vanvittig svær kamp. Jeg er ikke så nervøs eller ubekvemt ved det. Men jeg synes, vi har nok at kigge på. Men det gør heller ikke noget, lyder det fra Hans Henrik Andreasen.

Åh nej i Århus: Nedtur i bundopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce