Spiller den bedste første halvleg hidtil i år


Spiller den bedste første halvleg hidtil i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to danmarksseriehold FC Sønderborg og VSK Aarhus spillede lørdag en nervepirrende kamp på FC Sønderborgs hjemmebane. På trods af en god kamp for hjemmeholdet var det VSK Aarhus, der i enden gik af med sejren.

SØNDERBORG: FC Sønderborg led i weekenden endnu et nederlag, denne gang til VSK Aarhus, et af puljens andre bundhold. Især første halvleg var ellers for sønderjyderne med et spil som holdet følte, det havde styr på.

- Vi spiller vores hidtil bedste første halvleg, hvor vi gør det klart bedre end Aarhus, fortæller FC Sønderborgs træner Gunnar Guillermo Nielsen.

Det lykkedes da også FC Sønderborg at komme foran 1-0 i halvlegen, og hos VSK Aarhus var det også tydeligt, at første halvleg hovedsageligt tilhørte FC Sønderborg:

- Det går ikke særlig godt for os i første halvleg. Vi er faktisk lidt glade for ikke at komme bagud med mere end ét mål, fortæller VSK Aarhus' træner Lennart Lindsted.

Fakta
  • Fodbold, Danmarksserien, Herrer: FC Sønderborg - VSK Aarhus: 2-3 (1-0)
  • FC Sønderborg målscorere: Kristoffer Plehn (33'), Emil Skursch (68')
  • VSK Aarhus målscorere: Kristian Juhl Justesen (60'), Andreas Friis Sørensen (75'), Daniel Eugster Sørensen (87')

Anden halvleg ændrer spillets retning

Det går dog knap så godt for FC Sønderborg i anden halvleg, hvor VSK Aarhus får rettet mere op på deres spil.

- Vi fik lige snakket lidt om det i pausen, og i anden halvleg spiller vi en del bedre og bliver mere dominerende, fortæller VSK Aarhus' træner.

Allerede 15 minutter inde lykkedes VSK Aarhus' Kristian Juhl Justesen at udligne til 1-1, og herefter scorer begge hold igen på skift, først FC Sønderborg og senere VSK Aarhus. Og hen mod slutningen af kampen lykkedes det VSK Aarhus tilbage at score det afgørende mål med kun få minutter tilbage.

- I slutningen af kampen da det står 2-2, tager vi nogle store chancer, og der lykkedes det så Aarhus at score på en kontra, fortæller FC Sønderborgs træner.

Burde måske have endt uafgjort

Selvom VSK Aarhus er glade for weekendens resultat, mener træneren dog ikke, at det var holdets bedste præstation.

- Vi spillede ikke en helt vild god kamp. Med den kamp begge hold spillede, hvor vi havde en halvleg hver, kunne man godt sige, at det næsten burde have endt uafgjort, fortæller VSK Aarhus' træner.

På trods af nederlaget betyder kampen for FC Sønderborg også, at holdet har fået en smagsprøve af at komme foran.

- Selvom vi taber og taber, og det er hårdt både fysisk og mentalt, så kan vi stadig se at vi rykker os, fortæller holdet træner. - Vi arbejder ud fra det mindset at "hvis du falder syv gange, så rejs dig otte".

Spiller den bedste første halvleg hidtil i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce