SønderjyskE 2 vinder beskeden sejr


SønderjyskE 2 vinder beskeden sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag spillede SønderjyskE 2 sin andensidste kamp inden jul på udebane mod Søndersø IF. Kampen igennem spillede de to hold tæt, men i slutningen af anden halvleg var det SønderjyskE 2, der trådte i karakter og kunne gå hjem med en sejr på 24-22.

SØNDERBORG: Det var i en lille hal med masser af stemning, at SønderjyskE 2 søndag spillede på mod bundholdet Søndersø IF. Ligesom en lang række af Søndersø IF's tidligere kampe, var både første og anden halvleg af kampen meget lige, men kampen endte alligevel et lille sejr til udeholdet.

Det kunne også ses i første halvleg af kampen, hvor de to hold i stor grad fulgtes ad, og halvlegen afsluttes med en lille føring på 12-11 til Søndersø IF.

Det var også en halvleg, hvor SønderjyskE 2 fokuserede meget på at løbe og spille på kontraer.

- Vi fik ikke så mange mål ud af det, men så blev de andre lidt trætte, fortæller holdets træner Peter Nielsen om strategien.

Anden halvleg i SønderjyskE 2's tegn

I anden halvleg ændrede spillet sig lidt, og de to hold lå skiftevis uafgjort og med SønderjyskE 2 i føring. Alligevel var det dog først med kun otte minutter tilbage af kampen, at SønderjyskE 2 til sidst lagde sig sikkert foran med fire mål.

Med få minutter tilbage af kampen blev Søndersø IF dog ved med at kæmpe, og i sidste minut lykkedes det holdet at reducere til 24-22.

Hos SønderjyskE 2 er de glade for sejren, der kommer i en tid, hvor holdet ellers mangler flere spillere.

- Vi var lidt udfordret i forsvaret, men vi fik egentlig løst det meget godt. Vi havde også en u18-spiller med, der klarede det rigtig godt, fortæller holdets træner.

Søndersø IF - SønderjyskE 2: 22-24 (12-11)

Håndbold, 3. Division, Herrer

SønderjyskE 2 vinder beskeden sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce