Sejr efter en udforende kamp


Sejr efter en udforende kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egen UI vandt søndag over VRI i en ellers en udfordrende kamp. Efter 90 minutter med to straffespark og et enkelt rødt kort endte resultatet på 3-1.

MIDTALS: Det var allerede efter et kvarter, at Egen UI satte sig i føring, da de søndag spillede på hjemmebane mod VRI. Den tidlige føring betød dog ikke, at holdet trak sig tilbage i defensiven, og kort før pausen lykkedes det igen Egen UI at score. Første halvleg endte altså 2-0 til Egen.

I anden halvleg valgte holdet imidlertid at fokusere mere på forsvaret:

- I anden halvleg trækker vi os lidt længere tilbage og står kompakt, indtil de får straffespark, fortæller holdet træner Martin Prokopek Jensen. - Det gør vi, fordi VRI spiller rigtig godt, så selvom vi er godt foran, er der stadig en chance for, at de godt kan indhente.

Et udfordrende hold

I anden halvleg scorer VRI på et straffespark, og holdet kommer lidt tættere op at indhente føringen.

- Vi føler egentlig, at vi i anden halvleg trykker Egen i bund, og at vi er tæt på at udligne, men så får de et straffespark og scorer til 3-1, fortæller VRI's træner Dennis Hyldgaard.

Kampen slutter altså 3-1 til Egen UI, men selvom det var hjemmeholdet, der gik af med sejren, fik VRI også ros.

- Det er helt klart et af de suverænt bedste hold, vi har spillet imod, og det gør også, at man er ekstra glad for at have vundet sådan en kamp, fortæller Egen UI's træner.

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer: Egen UI - VRI: 3-1 (2-0)

Sejr efter en udforende kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce