Jyllandsseriens sidste topkamp ender uafgjort


Jyllandsseriens sidste topkamp ender uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag blev den sidste topkamp mellem Jyllandsseriens første- og andenplads, FC Sønderborg og Fredericia fF, spillet på FC Sønderborgs hjemmebane. Kampen endte uafgjort, hvilket betyder, at hjemmeholdet afslutter sæsonen med en placering på puljens førsteplads.

SØNDERBORG: I weekenden blev den afsluttede topkamp i den lokale pulje af Jyllandsserien spillet mellem FC Sønderborg og Fredericia fF. Kampen, hvor de to hold spillede om puljens førsteplads, endte uafgjort, hvilket betyder, at FC Sønderborg kunne beholde den langvarige placering på førstepladsen.

Kampen startede ellers bedst for Fredericia fF, da Emil Lindø scorede efter et hjørnespark, og dermed bragte holdet i føring til 1-0. Men i anden halvleg kom FC Sønderborg mere ind i spillet, og efter kort tid udlignede Sønderborgs Christian Nielsen til 1-1, efter at være blive skiftet ind i halvlegen.

Efter udligningen var det meste Fredericia, der satte pres på i angrebet.

- Fredericia skulle jo bruge en sejr, så de forsøgte at presse på, men udover en enkelt friløber, synes jeg, vi holder dem godt på afstand, gengiver FC Sønderborgs assistenttræner Olav Jessen.

Derfor lykkedes heller ikke for Fredericia fF, at komme i føring igen, og kampen endte 1-1.

Fakta
  • Fodbold, Jyllandsserien, Herrer: FC Sønderborg - Fredericia fF: 1-1 (0-1)
  • Målscorer FC Sønderborg: Christian Nielsen (47')
  • Målscorer Fredericia fF: Emil Lindø (7')


Tilskuertal: Ca. 150

Turen går til oprykningsspillet

Hos FC Sønderborg er de glade for det uafgjorte resultat, der gjorde, at holdet efter en mere turbulent anden halvdel af serien stadig kunne beholde førstepladsen.

- Vi har lagt på førstepladsen hele sæsonen, så det er vel fair nok, at vi også afslutter her, mener assistenttræneren, der ser tilbage på en vellykket sæson:

- Foråret har været mere end godkendt. Det vigtigste mål var at blive blandt de fire bedste, og det er lykkedes fuldt ud. Det, at vi så gik hen og vandt puljen, er så bare ekstra flot, siger træneren.

Efter afslutningen på sæsonen vil der nu være pause for de to hold, inden de i foråret skal videre til oprykningsspillet, hvor både FC Sønderborg og Fredericia fF vil få en chance for at spille sig op i Danmarksserien.

Hos FC Sønderborg ser de frem til den nye sæson.

- Det er jo altid spændende, når en sæson er slut, om vi får nogle nye spillere, og der er sikkert også nogle, som skal videre til noget andet, fortæller assistenttræneren.

Jyllandsseriens sidste topkamp ender uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce