FC Sønderborg vinder sæsonens første sejr

Esbjerg fB og FC Sønderborg har gennem årene spillet mod hinanden mange gange. Her et billede fra en af holdenes tidligere kampe. Artivfoto: Søren Gylling

FC Sønderborg vinder sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en lang start på sæsonen uden sejre vandt FC Sønderborg i weekenden deres først sejr 2-0, da de lørdag spillede mod Esbjerg fB.

SØNDERBORG: Det var en længe ventet sejr, som FC Sønderborg fik, da de lørdag spillede mod Esbjerg fB. Ingen af de to hold havde endnu vundet deres først kamp denne sæson, og derfor var forhåbningerne også ekstra høje.

Selvom første halvleg endte med at ende uafgjort fik FC Sønderborg allerede tidligt i kampen en følelse af, at de havde styr på spillet.

- Vi er klar fra starten af og spiller en rigtig god første halvleg. Vi lykkedes med at få lukket ned for Esbjergs lange afleveringer og for deres gode spillere, fortæller FC Sønderborgs træner Gunnar Guillermo Nielsen.

Men på trods af enkelte chancer ender første halvleg dog stadig 0-0.

Fakta
  • Esbjerg fB - FC Sønderborg: 0-2 (0-0)
  • Fodbold, Danmarksserien, Herrer
  • Målscorer: Lukas Jessen (81')


FC Sønderborg skal spille igen næste weekend mod Varde.

I anden halvleg går det fremad

Efter halvlegen vender Esbjerg fB tilbage med ekstra energi, men holdet formår alligevel ikke at vinde kampen over på deres side.

- I anden halvleg presser Esbjerg godt på de første 10 minutter, men vi får ret hurtigt styr på det igen, fortæller FC Sønderborgs træner.

Kampen fortsætter, og FC Sønderborg føler egentlig, at holdet er i kontrol, men et godt stykke tid inde i anden halvleg står der stadig 0-0. Det er først 81 minutter inde i kampen, at det lykkes FC Sønderborgs Lukas Jessen at skyde bolden i mål, og allerede omkring et minut senere laver Esbjerg fB et selvmål efter et indlæg fra sønderjyderne. På den måde ændres stillingen på kun få minutter fra 0-0 til 2-0 til FC Sønderborg.

Derefter går det let for FC Sønderborg, der lukker af i forsvaret og målet og spiller kampen hjem.

En vigtig sejr

For FC Sønderborg bragte weekenden altså en hårdt trængt sejr, der blandt andet betyder, at holdet nu er tættere på at indhente B1913 og Aarhus fremad og dermed kæmpe sig op over nedrykningsstregen.

- Vi fik spillet en rigtig god kamp, og det giver virkelig et kæmpe boost. Det betyder jo, at vi får noget tro på os selv igen, siger træner Gunnar Guillermo Nielsen. - Det er en rigtig vigtig sejr det her.

FC Sønderborg vinder sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce