FC Sønderborg vinder holdets sidste kamp i Danmarksserien


FC Sønderborg vinder holdets sidste kamp i Danmarksserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev en sejr til FC Sønderborg, da holdet i weekenden mødte Aarhus Fremad. Selvom sejren ikke betyder, at holdet overlever i Danmarksserien, blev det i weekenden også afgjort, at sønderjyderne onsdag får mulighed for at spille om nedrykningen.

SØNDERBORG: For FC Sønderborg endte den sidste Danmarksseriekamp denne sæson med en sejr på 2-1, efter en kamp på udebane mod Aarhus Fremad.

Det første af de to mål scorede FC Sønderborg 15 minutter inde i første halvleg, men da Aarhus udlignende kort før pausen, måtte holdet gå fra første halvleg med uafgjort. I anden halvleg ændrede sønderjyderne dog taktik, hvilket viste sig at betale sig, og holdet kom endnu engang i føring. Denne gang holdt det, og holdet kunne tage hjem med en sejr.

- Vi er inde i en god stime lige nu. Vi spillede en rigtig god kamp, også selvom vi ikke havde mange af vores normale spillere med, fortæller træner Gunnar Guillermo Nielsen.

Grunden til at holdet havde ladet flere fra den normale trup blive hjemme, er at spillerne skal være klar til at spille om overlevelse i Danmarksserien allerede på onsdag.

Overlevelse i Danmarksserien

Det blev nemlig i denne weekend afgjort, at FC Sønderborg får muligheden om at spille om overlevelse, og derfor skal holdet onsdag møde Lystrup IF.

Lystrup IF er et andet nedrykninghold fra en af de andre danmarksseriepuljer, og kampen skal spilles i Kolding på en neutral bane.

Weekendens kamp havde altså ikke den store betydning for overlevelse i puljen, men det betyder dog ikke, at sejren ikke var vigtig.

- Det er mentalt vigtigt, fordi det giver en tro på, at vi kan gå ud og vinde kampe, siger holdets træner.

Aarhus Fremad - FC Sønderborg: 2-1 (1-1)

Fodbold, Danmarksserien, Herrer

FC Sønderborg vinder holdets sidste kamp i Danmarksserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce