FC Sønderborg vinder fjerde kamp i træk


FC Sønderborg vinder fjerde kamp i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sønderborg vandt lørdag 3-1 over Agerbæk SF/Starup IF, da holdene spillede mod hinanden på Agerbæks hjemmebane. Trods sejren mener FC Sønderborg dog stadig, at det var en meget jævnbyrdig kamp.

SØNDERBORG: FC Sønderborg vandt lørdag den fjerde kamp i træk, da holdet spillede mod Agerbæk SF/Starup IF på udebane. Kampen startede med en lige første halvleg mellem de to hold, og selvom FC Sønderborg kæmpede sig frem til flere chancer lykkedes det hverken hjemme- eller udeholdet at skyde bolden i mål.

- Vi var meget jævnbyrdige, selv om vi nok havde lidt flere store chancer, fortæller FC Sønderborgs assistenttræner Olav Jessen.

I anden halvleg kom der dog lidt mere fart på tingene, og det lykkedes Sønderborgs Jesper Hell at nikke bolden i mål efter et hjørnespark. Det gav lidt mere tro på tingene, og halvvejs igennem anden halvleg scorede FC Sønderborg igen. Denne gang var glæden dog kortvarig, da hjemmeholdet samme minut skød bolden i det modsatte mål og indhentede til 2-1.

Fakta
  • Agerbæk SF/Starup IF: Simon Jessen (1 mål)
  • FC Sønderborg: Jesper Hell (2 mål) og Jesper Petersen Nielsen (1 mål)

Endnu et hjørnesparksmål

Efter Agerbæk scorede, satte holdet ekstra pres på, men uden held. Efter et hjørnespark skød Jesper Hell endnu engang bolden i mål, og kampen endte 3-1 til FC Sønderborg.

- Det er ikke sådan, at vi dominerer kampen, men momentvis spiller vi rigtig godt. Banen var lidt tung, og det kan godt være, det har været lidt til vores fordel, siger Olav Jessen, der også fortæller, at kampen mod Agerbæk SF/Starup IF var en af dem, som holdet havde regnet med kunne blive den sværeste udekamp i efteråret.

Agerbæk SF/Starup IF - FC Sønderborg: 1-3 (0-0)

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer

FC Sønderborg vinder fjerde kamp i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce