FC Sønderborg vinder den sidste hjemmebanekamp

I tidligere kampe har det ofte været Kolding B, der er gået af med sejren, men i lørdags blev det FC Sønderborgs tur. Arkivfoto: André Thorup.

FC Sønderborg vinder den sidste hjemmebanekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag spillede FC Sønderborg holdets sidste hjemmebanekamp denne sæson. Kampen var mod Kolding B og endte 3-0 til FC Sønderborg.

SØNDERBORG: Det blev en stor sejr for FC Sønderborg, da holdet lørdag spillede sæsonens sidste hjemmebanekamp mod Kolding B. Allerede i første halvleg kom hjemmeholdet foran 1-0, og derfor handlede pausesnakken også kun om at fortsætte i den gode stil.

Det var heller ikke noget problem for FC Sønderborg, der i anden halvleg scorede to mål mere, og vandt kampen 3-0.

- Det er fantastisk at se drengene spille så god en kamp i vores sidste hjemmebanekamp. Vi har arbejdet rigtig meget for at bygge holdet op defensivt, og det er ved at blive godt. Nu er vi også begyndt at bygge lidt ekstra på offensivt, og det var noget af det, der gik rigtig godt i denne her kamp, fortæller træner Gunnar Guillermo Nielsen, der dog også fortæller, at man skal huske, at Kolding B har en del skader for tiden og derfor ikke stillede med deres stærkeste hold.

Derudover lakker det også mod enden af sæsonen, og for Kolding B betyder det meget for motivationen:

- Vores placering ligger ret fast, så vi havde ikke så meget at spille for, og det tager lidt på motivationen, fortæller Kolding B's træner Torben Mølby.

Sådan en sejr som denne her giver en tro på, at vi er på den rette vej
Gunnar Guillermo Nielsen

Startede året med et helt nyt hold

- Fordi vi mistede så mange spillere før sæsonen, så var målet i år, at vi skulle få bygget holdet op, og så at vi skulle blive i Danmarksserien. Vi startede med en del spillere under 18, der slet ikke havde nogen erfaringer med at spille i Danmarksserien, men sådan en sejr som denne her giver en tro på, at vi er på den rette vej, fortæller FC Sønderborgs træner.

Selvom holdet efterhånden er spillet godt sammen, er overlevelsen i Danmarksserien dog knap så sikker. Holdet ligger stadig under nedrykningsstregen, og derfor afhænger overlevelsen også af hvorvidt holdet skal ud og spille playoff, hvilket vil blive bestemt på lørdag.

Ud over måske at skulle spille playoff spiller FC Sønderborg den sidste kamp i denne sæson af Danmarksserien på lørdag, hvor holdet møder Aarhus Fremad.

FC Sønderborg - Kolding B: 3-0 (1-0)

Fodbold, Danmarksserien, Herrer

FC Sønderborg vinder den sidste hjemmebanekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce