FC Sønderborg var gode til at få scoret målene

I pausen skiftede FC Sønderborg alle udskifterne ind for at få alle på banen. Foto: Kim Holm

FC Sønderborg var gode til at få scoret målene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sønderborg vandt i weekendens over Vejle B. Sejren er holdets sjette i træk og betyder, at FC Sønderborg efterhånden ligger med et godt forspring i puljens gode ende.

SØNDERBORG: Lørdag kørte FC Sønderborg den sjette sejr på stribe i hus, da holdet spillede mod Vejle B på hjemmebane. Allerede helt fra starten af kampen af, satte hjemmeholdet sig i respekt, da Jacob Iskov under et minut inde scorede kampens første mål. Herefter forblev stillingen 1-0 et godt stykke tid, indtil hjemmeholdet endnu engang scorede efter 37 minutter.

Men selvom FC Sønderborg endte med at kunne gå fra første halvleg med en føring, var det ikke uden god modstand, og Vejle B indhentede kort før slutningen af halvlegen til 2-1.

- De spillede en god omgang fodbold, og vi var gode til at score målene, siger FC Sønderborgs træner Kim Poulsen, der også fortæller, at Vejle er et af de første hold, de har mødt, som aldersmæssig minder om FC Sønderborgs unge spillere.

I anden halvleg bølgede kampen igen frem og tilbage, og både ude- og hjemmehold fik i løbet af halvleg et gult kort. Det var dog kun FC Sønderborg, der formåede at benytte overtalssituationen, og holdet lukkede kampen med et tredje mål kort før anden halvlegs afslutning.

Et hold i udvikling

For FC Sønderborg er det efterhånden ikke kun de mange sejre, der giver en ekstra selvtillid og gejst, men også det, at holdet begynder at kunne se træningen skinne klart igennem.

- Vi kan se, at der er nogle af de ting, vi går og øver os på, der lykkes. Det er dejligt at se, at vi hele tiden flytter os både individuelt og som hold, bemærker træner Kim Poulsen, der også fortæller at et af kampens mål, var noget holdet havde øvet på i træningen.

FC Sønderborg - Vejle B: 3-1 (2-1)

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer

FC Sønderborg var gode til at få scoret målene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce