FC Sønderborg skyder sæsonen i gang med en sejr

FC Sønderborg spillede bedst i første halvdel af kampen. Arkivfoto: André Thorup

FC Sønderborg skyder sæsonen i gang med en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sønderborg spillede søndag sæsonens første kamp mod Hatting-Torsted Fodbold. Kampen blev spillet på hjemmebane og endte med en sejr på 1-0 til hjemmeholdet.

SØNDERBORG: Det var et glad FC Sønderborg hold, der søndag kunne tage hjem efter sæsonens første turneringskamp mod Hatting-Torsted Fodbold. På trods af det dårlige vejr, der var lidt uvant for alle, lykkedes det alligevel holdet at præstere og gå fra kampen med en sejr på 1-0.

Kampens eneste mål blev scoret allerede 22 minutter inde i første halvleg, da FC's Jesper Hell sendte bolden i mål efter et indlæg fra Mathias Andersen. I anden halvleg fik holdet også tilkæmpet sig flere større chancer, men lykkedes dog ikke med at ændre målscoren.

- Vi havde nogle gevaldig store chancer i anden halvleg, som vi desværre ikke fik udnyttet, men en sejr på ét mål giver jo stadig tre point, så det er vi også meget godt tilfredse med, siger træner Kim Poulsen.

Stadig meget at arbejde på

For nu er holdet godt tilfredse med søndagens indsats, men de missede chancer viser dog også, at holdet stadig har noget at arbejde på.

- Vi har et forholdsvist ungt og urutineret hold, så det handler selvfølgelig fortsat om at udvikle sig og blive bedre, siger træneren, der fortæller, at holdet blandt andet gerne vil blive lidt mere effektivt offensivt.

Men for nu betyder weekendens sejr dog vigtigst af alt, at holdet har fået en god start.

- Det er rigtig fedt at komme på tavlen fra første kamp, så det er vi glade for, siger træneren.

FC Sønderborg spiller igen næste weekend. Denne gang på udebane mod FC Horsens.

FC Sønderborg - Hatting-Torsted Fodbold: 1-0 (1-0)

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer

FC Sønderborg skyder sæsonen i gang med en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce