FC Sønderborg skuffede over uafgjort

FC Sønderborg spiller på hjemmebane mod B1913. Arkivfoto: Claus Thorsted

FC Sønderborg skuffede over uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag spillede FC Sønderborg uafgjort mod B1913 på hjemmebane. For FC Sønderborg betyder det, at udsigterne til overlevelse i Danmarksserien efterhånden ser mørke ud.

SØNDERBORG: For FC Sønderborg gik det ikke helt som håbet, da de lørdag spillede deres anden kamp denne sæson mod B1913. Holdet havde eller håbet på at få revanche mod det fynske hold, men måtte nøjes med ét point.

Kampens første mål blev scoret af B1913 i en første halvleg, hvor begge hold egentlig følte, at spillet var på deres side.

I første halvleg førte B1913 altså 1-0, men i anden halvleg blev det FC Sønderborgs tur til at komme i føring. Det skete efter, at holdet inden for kort tid scorede to mål, og holdet forblev i føring indtil få minutter tilbage af kampen.

- Til sidst i kampen presser vi meget på, for vi vil jo ikke hjem med et nederlag, og der lykkedes det for os at udligne, fortæller B1913's holdleder Lars Bo Schmidt.

Derfor blev stillingen 2-2 med kun få minutter tilbage af kampen.

- Det er lidt skuffende, fordi vi var foran 2-1 i lang tid, og fordi de scorede med så kort tid tilbage af kampen, fortæller holdets træner Gunnar Guillermo Nielsen.

Fakta
  • FC Sønderborg - B1913: 2-2 (0-1)
  • Fodbold, Danmarksserien, Herrer
  • Målscorer FC Sønderborg: Kristoffer Plehn (79') og Ahmed Jomaa (81')
  • Målscorer B1913: Valdemar Schausboe (27') og Mads Østergaard (90')

Sønderborg har rykket sig siden sidst

På trods af skuffen over det uafgjorte resultat, var FC Sønderborg dog ikke kun negative over weekendens resultat.

- Sidste gang vandt de stort over os, og var også ret overlegne, så det, at vi er skuffede over uafgjort, viser også hvor meget, vi har rykket os, siger FC Sønderborgs træner.

FC Sønderborg har nu kun tre kampe tilbage denne sæson. Tre kampe, som holdet skal vinde for at kunne blive i Danmarksserien.

- Det ser lidt mørkt ud for udsigterne lige nu, men det er ikke umuligt. Vi har tænkt os at blive ved med at kæmpe, siger holdets træner.

FC Sønderborg skuffede over uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce