FC Sønderborg rykker ned fra Danmarksserien

FC Sønderborg tabte nedryknigskampen 1-0 til Lystrup IF. Arkivfoto: Timo Battefeld

FC Sønderborg rykker ned fra Danmarksserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lykkedes ikke FC Sønderborg at overleve i Danmarksserien, og holdet må derfor rykke ned i Jyllandsserien efter sommeren. Det skete efter holdet onsdag aften tabte 1-0 i nedrykningskamp mod Lystrup IF.

SØNDERBORG: Det gik ikke helt som håbet, da FC Sønderborg onsdag aften spillede nedrykningskamp mod Lystrup IF. Efter en lige første halvleg, der også endte uden scoringer, lykkedes det nemlig Lystrup i anden halvleg at score kampens eneste mål.

- Det var en meget lige kamp, men på et tidspunkt scorer de på et direkte frispark. Efter det trækker de sig tilbage i forsvaret og sparker bolden væk, og vi formår ikke rigtig at skabe nogen chancer, fortæller træner Gunnar Guillermo Nielsen, der også siger, at det bare ikke var holdets aften.

- Vi rammer ikke dagen. Vi havde nogle aftaler, som vi ikke får overholdt, og så lykkes det ikke at komme med de sidste ti procent, og det gør det for Lystrup, siger træneren.

Selvom det ikke lykkedes med vores mål om at blive i Danmarksserien, har drengene rykket sig rigtig meget.
Gunnar Guillermo Nielsen

En sæson præget af mange nye spillere

Det har heller ikke været en let sæson for FC Sønderborg, der startede året ud, men næsten et næsten helt nyt hold, efter at have mistet hele 11 spillere.

- Det var en meget hård udskiftning, og i derfor var vores mål også, at få bygget et hold op og at blive i Danmarksserien. Det sidste lykkedes ikke, men jeg synes, vi har fået bygget et godt hold op. Vi rykker ned i Jyllandsserien nu, men jeg tror også, at vi kommer stærkere tilbage.

- Jeg er rigtig stolt af gruppen. Drengene har arbejdet stenhårdt, i denne her halve sæson, som virkelig ikke har været let. Selvom vi ikke lykkedes med vores mål om at blive i Danmarksserien, har drengene rykket sig rigtig meget, siger holdets træner.

Nedrykningskampen var for FC Sønderborg, den sidste kamp inden sommerferien. Når holdet vender tilbage næste sæson, bliver det i Jyllandsserien, der venter.

FC Sønderborg får ny træner

Ud over at markere slutningen på sæsonen, var onsdagens kamp også den sidste med træner Gunnar Guillermo Nielsen og assistenttræner Torben Asmussen.

Efter sommeren starter der i stedet et nyt trænerteam bestående af Olav Jessen, der skal være den nye assistenttræner og en tidligere superligatræner, som dog endnu ikke er offentliggjort. Den ny træner vil blive fuldtidsansat i de næste 3 år.

FC Sønderborg rykker ned fra Danmarksserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce