FC Sønderborg fortsætter som ubesejrede

Kampens eneste mål blev scoret af FC Sønderborgs Mathias Andersen efter 30 minutter. Foto: Kim Holm.

FC Sønderborg fortsætter som ubesejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter lørdagens kamp mod Esbjerg fB kunne FC Sønderborg gå hjem med sæsonens femte sejr. Samtidig lykkedes holdet også med at gennemføre et nyt fortsæt for kampen.

SØNDERBORG: Hos FC Sønderborg er der lagt fra langt imellem sejrene denne sæson, og i denne weekend vandt holdet endnu kamp på hjemmebane mod Esbjerg fB. Det betyder, at holdet nu har vundet fem kampe i træk.

- Det har været en fantastisk start på sæsonen. Vi er helt klart på vej i rigtige retning, siger træner Kim Poulsen.

Træneren fortæller også, at holdet i lørdagens kamp havde ekstra fokus på ikke kun at score, men også at lukke af i forsvaret og "holde nullet". Det lykkedes også godt for hjemmeholdet, der i første halvleg ikke lukkede nogen mål ind og kom foran til 1-0 efter et mål fra Mathias Andersen. Målet blev det eneste i første halvleg, og holdene kunne gå til pause med en stilling på 1-0.

I anden halvleg faldt tempoet lidt, og selvom FC Sønderborg formåede at skabe enkelte større chancer, måtte bolden en tur over målet i stedet for i nettet.

- Anden halvleg var lidt rodet, og vi havde ikke specielt mange chancer. Men vi gav heller ikke mange chancer væk, fortæller træneren.

Fakta
  • Fodbold, Jyllandsserien, Herrer
  • FC Sønderborg - Esbjerg fB: 1-0 (1-0)
  • Tilskuertal: Ca. 100

Det var ikke en let kamp

Kampen, der derfor endte 1-0, betyder, at FC Sønderborg fortsat kan kalde sig ubesejrede i denne sæson. Men selvom holdet igen gik af med sejren, var det ikke nogen let kamp mod Esbjerg fB.

- Esbjerg er nok det bedste fodboldhold, vi har mødt indtil videre. De er, ligesom flere af de andre vi har spillet mod, lidt ældre end vores hold og har lidt mere fysisk end os, men så er vi til gengæld mere mobile, fortæller Kim Poulsen.

For den forholdsvis nye træner betyder de første kampe også, at han efterhånden er ved at være faldet til hos FC Sønderborg. Kim Poulsen har før været træner hos både landshold i udlandet og superligahold i Danmark, og derfor er FC Sønderborg en lidt anden opgave.

- Det er selvfølgelig meget anderledes og et helt andet niveau, end sådan noget som at træne et landshold. Men det har været en fornøjelse at træne med dem. Det er et hold, der rigtig gerne vil træne og er klar over, at det er det der skal til, siger træneren.

FC Sønderborg fortsætter som ubesejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce