Et rødt kort ændrede kampens gang


Et rødt kort ændrede kampens gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da SønderjyskE 2 i lørdags spillede mod Kolding Håndboldklub 2 kunne de to hold i lange perioder skiftes til at være i overtal og undertal. Kampen var nemlig påvirket af mange udvisninger, der gjorde spillet svært for de begge hold.

SØNDERBORG: Det var i en kamp, der var særlig mærket af mange udvisninger og kort, at SønderjyskE 2 lørdag vandt over Kolding Håndboldklub 2 på udebane.

Kampens første 12 minutter fulgtes de to hold ad i point, men herefter begyndte SønderjyskE 2 så småt at ligge sig i føring.

Efter den jævnbyrdige start blev kampen dog sat på en anden kurs, da SønderjyskE 2 17 minutter inde i kampen måtte sende spiller Jacob Gade på skadestuen efter en tackling. Skaden kom, da Gade i et hopskud blev skubbet i brystet, hvilket også resulterede i et direkte rødt kort til den tacklende spiller fra Kolding Håndboldklub 2.

For det allerede ressourceramte Kolding-hold betød udvisningen, at holdet stod tilbage med kun to bagspillere.

Fakta
  • Kolding Håndboldklub 2- SønderjyskE 2: 26-32 (11-14)
  • Håndbold, 3. Division, Herrer
  • Topscorer SønderjyskE 2: Steffan Høi (9 mål)
  • Topscorer Kolding Håndboldklub 2: Dennis Villadsen

Usikkerhed og udvisninger

Det røde kort var langt fra det eneste kort, der blev uddelt i kampen, og de mange udvisninger satte pres på spillet.

- Man fik en følelse af, at dommerne ikke havde helt styr på det. Det blev lidt tøvende i angrebet og generelt en meget underlig kamp, siger SønderjyskE 2's træner Peter Nielsen.

Alligevel kom SønderjyskE 2 tidligt i anden halvleg op på en sikker føring, og selvom Kolding Håndboldklub 2 kom tæt på af flere omgange, førte holdet halvlegen igennem. Dermed endte kampen med en sejr på 32-26 til Sønderjyske 2.

Efter kampen er der hos begge holds trænere stor enighed om, at kampen også var mærket af en god indsats fra begge holds spillere.

-Langt hen af vejen kan vi være fint tilfreds med kampen i forhold til de forudsætninger, vi har som andethold. Drengene udviser en fantastisk moral og vilje til at spille sammen, siger Kolding Håndboldklub 2's træner Jimmi Jørgensen.

Et rødt kort ændrede kampens gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce