Egen fortsætter i den dårlige stime


Egen fortsætter i den dårlige stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev endnu et nederlag til Egen UI, da de lørdag spillede mod Vorup FB på udebane. Kampen startede ellers godt for holdet, men endte med et nederlag på 6-2.

MIDTALS: For Egen UI blev weekends kamp mod Vorup FB langt fra en gentagelse af deres tidligere succes mod samme hold. Selvom holdet tidligere havde vundet stort over Vorup, tabte sønderjyderne nemlig 6-2 til det midtjyske hold.

- Det er en underlig følelse man står tilbage med, for jeg kan ikke huske en kamp, hvor vi har været så dominerende som her, men vi laver bare også så store fejl i forsvaret, at man næsten ikke kan tro sine egne øjne, siger holdets træner Martin Prokopek Jensen.

Kampen starter ellers ud til Egen UI's fordel, hvor holdet også ligger sig i føring på trods af at være i undertal. Men hen mod slutningen af første halvleg vender kampen.

- Egen spiller meget bedre end os de første 25 til 30 minutter, og vi er virkelig presset, men så får vi vendt det og scorer tre gange inden for de sidste 15 minutter af første halvleg, fortæller Vorup FB's træner Jan Iversen.

Taber på det mentale

I anden halvleg lykkes det ikke Egen UI at indhente, og Vorup scorer yderligere tre mål. Det lykkes dog sønderjyderne at score et enkelt mål hen mod kampens afslutning.

- Det er ikke det spillermæssige, vi taber på i denne her kamp. Det er på det mentale, og det skal vi have rettet op på, fortæller træner Martin Prokopek Jensen.

- Vi har en kamp næste weekend mod Lyseng, og vi er efterhånden ved at være ved et punkt, hvor hvis vi ikke vinder den kamp, så er løbet kørt for at spille med i Jyllandsserien.

Vorup FB - Egen UI: 6-2 (3-1)

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer

Egen fortsætter i den dårlige stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce