Det gik bedst i første halvleg

Kampen blev spillet på kunststofbane, da FC Horsens' græsbane ikke var i god nok stand. Arkivfoto: Mette Mørk.

Det gik bedst i første halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sønderborg vandt lørdag deres kamp mod FC Horsens, og sønderjyderne kunne gå hjem med en stilling på 4-2 efter en kamp, hvor holdet spillede en særlig god første halvleg.

SØNDERBORG: Kampen mellem FC Horsens og FC Sønderborg i Horsens endte lørdag i en sejr på 4-2 til FC Sønderborg. Kampen blev spillet på kunststofbane, og især i første halvleg var det FC Sønderborg, der kom godt i afsted.

- Vi spillede rigtig godt i første halvleg og scorede tre mål. Vi havde også et drøn af et skud på stolpen, så det var faktisk tæt på med et mere, fortæller holdets træner Kim Poulsen.

Også for FC Horsens lykkedes det at skyde bolden i mål en enkelt gang, og første halvleg endte derfor 3-1 til udeholdet. I anden halvleg kom sønderjyderne lidt mere i modvind - både fysisk og i overført betydning - og det lykkedes Horsens at indhente til 3-2. Den stilling holdt dog heller ikke længe, da FC Sønderborg kort efter scorede kampens sidste mål, og afsluttede med en stilling på 4-2.

Fakta
FC Sønderborg målscorere:- Visar Aliti (20')

- Jacob Iskov (24')

- Alen Ajhorn (27')

- Nicolai Back Iversen (65')

Vi var det bedste fodboldhold

De fire mål betyder, at det var et godt tilfreds FC Sønderborg, der kunne tage turen hjem efter kampen.

- I det meste af kampen synes jeg egentlig, vi var det bedste fodboldhold, også selvom vi selvfølgelig stadig har noget, vi kunne forbedre, siger træneren, der også fortæller, at sejr som denne er vigtig for selvtilliden.

- Det er god medicin for sådan et ungt hold at få nogle sejre her i starten af sæsonen. Det er det bedste til at give noget selvtillid og også noget tillid til hinanden, fortæller træneren.

FC Horsens - FC Sønderborg: 4-2 (3-1)

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer

Det gik bedst i første halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce