Det går meget bedre med kampe på hjemmebane

Egen UI mødte i weekenden IF Lyseng. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Det går meget bedre med kampe på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egen UI vandt lørdag 4-1 over IF Lyseng på hjemmebane. Sejren bringer holdet et skridt tættere på at overleve i Jyllandsseren.

MIDTALS: Lørdag fik Egen UI en hårdt tiltrængt sejr, da holdet spillede mod IF Lyseng på hjemmebane. Egen IU ligger nemlig med risiko for at skulle rykke ned fra Jyllandsserien, og derfor betød weekendens kamp ekstra meget for holdet.

- Det var nok ved at gå op for holdet, at nu skulle vi til at vinde nogle kampe for at blive i rækken. Man kunne virkelig mærke på spillerne, at de var klar til denne her kamp, fortæller holdets træner Martin Prokopek Jensen, der også fortæller, at holdet kom godt ind i første halvleg på trods af et par minutters dårlig start.

I første halvleg formåede holdet at komme foran 1-0. Og også i anden halvleg lagde Egen ud med at score, men denne gang indhentede IF Lyseng til 2-1 efter kort tid. Lyseng kom dog ikke tættere på Egen og med 10 minutter tilbage af kampen scorer Egen UI til først 3-1 og siden 4-1.

Fakta
  • Egen UI - IF Lyseng: 4-1 (1-0)
  • Fodbold, Jyllandsserien, Herrer
  • Kampens spiller: Andreas Borg Kristensen
  • Tilskuerantal: 200

Egen spiller bedre på hjemmebane

Selvom Egen UI altså trækker en sikker sejr i land, gik det faktisk meget anderledes, da holdene spillede på IF Lysengs hjemmebane, hvor Lyseng vandt 2-1.

- Egen klarer det ofte meget bedre på hjemmebane end udebane. Man kan se, det giver dem en helt anden gejst at spille på deres stadion, med deres egne tilskuere, siger IF Lysengs træner Jes V. Nielsen.

Det er heller ikke kun på denne weekends kamp, at man kan se forskellen. Egne har nemlig ofte vundet på hjemmebane over hold, som de på udebane har tabt til og omvendt. Og det er noget holdet håber at kunne lave om på

- Vi skal have brud vores udebanekompleks, siger holdets træner, der fortæller, at holdet bliver nødt til at hente point i deres sidste udebanekampe, hvis Egen UI skal blive i Jyllandserien.

Det går meget bedre med kampe på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce