Årets første kamp blev et nederlag


Årets første kamp blev et nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag spillede SønderjyskE 2 sin første kamp i 2019 mod Tommerup HK. Kampen gik dog ikke helt som håbet og efter en tæt kamp, endte det med et nederlag på 23-24 til sønderjyderne.

SØNDERBORG: Årets første kamp gik for SønderjyskE 2 ikke helt som håbet, da holdet lørdag spillede mod Tommerup HK på hjemmebane. Efter en tæt kamp endte det nemlig med en sejr til de fynske udfordrere fra Tommerup.

Kampen startede lidt rodet ud for begge hold, men det lykkedes alligevel SønderjyskE 2 at komme bedst afsted i første halvleg. Med sin placering i puljens top, var holdet favoritter til at tage sejren i lørdagens kamp, og i det meste af første halvleg var SønderjyskE 2 foran.

I slutningen af halvlegen ramte sønderjyderne dog i problemer, hvor fejl i indspil og kontra satte en stopper for føringen. Med få minutter tilbage af halvlegen kom Tommerup HK foran.

- Vi rammer lige tre gyldne minutter der op til pausen. Det giver noget moral til anden halvleg, fortæller Tommerup HK's træner Jack Christiansen om skiftet.

Fakta
  • SønderjyskE 2 - Tommerup HK: 23-24 (11-12)
  • Håndbold, 3. Division, Herrer
  • Topscorere Tommerup HK: Andreas Andersen og Søren Pedersen (5 mål)
  • Topscorere SønderjyskE 2: Martin Beck og Tobias Bachmann (4 mål)


Tilskuertal: ca. 120
Foto: Arne

Fejl over hele linjen

I anden halvleg forblev holdet i føringen, og selvom SønderjyskE 2 forsøgte sig med både mandsopdækninger og et mere offensivt forsvar, lykkedes det ikke at indhente.

- Hver gang vi får chancen for at udligne, laver vi en fejl. Vi var rigtig uskarpe og lavede alt for mange fejl over hele linjen, siger SønderjyskE 2's træner Peter Nielsen.

Derfor førte Tommerup HK også hele vejen igennem anden halvleg, og holdet vandt kampen 24-23.

For SønderjyskE 2 betyder den dårlige start, at holdet har meget at få styr på inden det i næste weekend skal spille mod Team Haderslev KFUM.

- Det har givet noget at arbejde med i træningssalen. Toppen er også lidt mere tæt nu, siger træneren.

Foto: Arne
Foto: Arne
Foto: Arne

Årets første kamp blev et nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce