Svær kamp ender uafgjort for Kolding IF

Kolding IF er i fuld gang med at spille oprykningsspil til 1. division, og lørdag spillede de uafgjort mod FC Sydvest. Arkivfoto

Svær kamp ender uafgjort for Kolding IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: Kolding IF spillede uafgjort 1-1, da de lørdag mødte FC Sydvest på udebane. Resultatet sikrede holdet et point, hvilket var nok til at indtage en delt syvendeplads i puljespillet sammen med Middelfart.

Selvom det ikke blev til en sejr mod Sønderjyderne, så er cheftræner for Kolding IF, Anders Jensen, alligevel godt tilfreds med kampens resultat:

- Vi fik et point på en svær udebane. Jeg synes selvfølgelig, at vi havde fortjent mere, og drengene gav alt hvad de kunne.

Der gik ellers ikke mere end 23. minutter før holdet skabte en føring, da Koldingspilleren Andre Jepsen scorede kampens første mål. Men holdet formåede ikke at holde føringen, og i 74. minut gik det galt, da modstanderholdet reducerede til 1-1:

- Vi var lidt uheldige, da de fik et tilløb til en chance, som de fik scoret på, fortæller Anders Jensen.

Selvom holdet havde håbet på at trække tre point med hjem, så er det en optimistisk cheftræner, der ser tilbage på kampen:

- Der var mange dueller, hvor der blev slåset meget, så det var som det plejer at være mod Sydvest. Alle spillere på holdet gjorde en flot indsats, og der var mange gode bolde. Men vi mangler en smule mere kvalitet i begge felter for at kunne hive sejren hjem.

Det får holdet da også rig mulighed for at arbejde med, når de på lørdag møder Kjellerup IF på hjemmebane.

FC Sydvest 05 Tønder - Kolding IF 1-1

Fodbold, 2. division oprykningsspil, herrer

Mål: Andre Jepsen 0-1 (23.), Van Tha Thawng Ni Dum 1-1 (74. minut)

Svær kamp ender uafgjort for Kolding IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce