Sikker sejr til Kolding IF

Kolding IF - Vejgaard B. Foto: Jacob Schultz

Sikker sejr til Kolding IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding IF spillede lørdag den første hjemmebanekamp efter sommerferien. Her mødte de Vejgaard Boldklub, der i sidste sæson spillede med i nedrykningsspillet, hvor Kolding spillede med i oprykningsspillet.

Kolding kom rigtig godt fra start, de stod for det meste af spillet. Syv minutter inde i kampen havde Kolding en rigtig god angrebsmulighed, som blev ødelagt af en modstander, der fik væltet en Kolding spiller omkuld. Der blev dømt straffe til Kolding, her scorede Rune Nautrup. Kolding havde fortsat det meste af spillet i første halvleg. I 31. minut fik modstanderne dog en kæmpe chance, som ramte stolpen. Kort tid efter dette blev Rune Nautrup væltet omkuld i feltet, og Kolding fik tildelt endnu et straffespark. Rune Nautrup skød endnu engang, målmanden fik lige hænderne på den, men bolden gik til Koldings fordel i nettet alligevel. Kolding gik til pause med en tomåls føring.

Anden halvleg startede godt ud for Vejgaard, de spillede langt mere aggressivt, og begyndte at bevæge sig op af imod Koldings mål. Kolding var dog stadig rigtig godt med i kampen, de fik skabt en masse chancer. Aggressiviteten kunne også ses i antallet af gule kort, hele fire blev der uddelt. I 68. minut skabte Kolding endnu engang en mulighed, spillerne klumpede sig sammen i Vejgaards felt, bolden blev så lagt indover til en relativt fri Kolding spiller, der klumpet får skudt til bolden, Rune Nautrup når lige at hoppe over bolden, og bolden trillede fint forbi modstandernes målmand og ind i nettet. I 85. minut havde Kolding en direktør, hvor bolden bliver skudt indover til en helt fri Koldingspiller, der bare lige skulle sætte tåen på. Kolding vandt altså 3-0, og kan nu se frem til fredag, hvor de møder Skive, som er nedrykkere fra 1 division.

Kolding IF - Vejgaard Boldklub 3-0 (2-0)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål for Kolding: Rune Nautrup (7. og42.) og Jacob Eriksen (68.)

Sikker sejr til Kolding IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce