Rune Nautrup sikrede Kolding IF sejren

Rune Nautrup var med til at sikre Kolding IF sejren, da han scorede to mål

Rune Nautrup sikrede Kolding IF sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var vigtige point på spil i dag, da Kolding IF skulle en tur til Kjellerup. Kampen var især blevet vigtig for Kolding, da det andet tophold Skive tabte fredag aften på hjemmebane mod Aarhus Fremad.

Kolding IF er stadig ubesejret i 2. division, da man lørdag eftermiddag slog bundholdet Kjellerup. Det blev ikke en nem opgave for Kolding IF, der skulle kæmpe hårdt for de 3. point.

Kjellerup havde stadig ikke vundet nogle kampe i denne sæson og måtte indtil videre nøjes med to uafgjorte. Derfor var det en vigtig kamp for begge hold, som kæmper i hver deres ende af tabellen.

Kolding fik en dårlig start på kampen, da man bare efter 13. minutter kom bagud, på mål af Kjellerups Frank Hansen. Lige inden pausen fik Kristian Kirkegaard scoret sit femte mål i denne sæson. Derfor kunne Kolding gå til pause med 1-1.

Den føring holdt ikke længe, da hjemmeholdet kort inde anden halvleg endnu engang var på sejrskurs efter et mål af Patryk Pietras.

Gæsterne fra Kolding forsatte med at kæmpe videre, og det gav pote i sidste ende. Koldings topscorer Rune Nautrup, ville det anderledes. Han fik scoret to hurtige mål, efter en times spil. Det resultat holdte resten af kampen, og derfor kan Kolding IF tage tre meget vigtige point med hjem i bagagen.

Kolding IF skal allerede i kamp igen på tirsdag, hvor Superligaholdet Randers FC kommer på besøg.

Kjellerup IF - Kolding IF 1-1 (2-3) 2. division, herre.

Mål for begge hold: Frank Hansen (13.) Kristian Kirkegaard (45.) Patryk Pietras (51.) Rune Nautrup (59, 60.)

Rune Nautrup sikrede Kolding IF sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce