Kolding sluttede efteråret af med en sejr

Vejgaard B - Kolding IF. Foto af: Ole Nielsen

Kolding sluttede efteråret af med en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag eftermiddag spillede Kolding IF den sidste kamp i grundspillet, her vandt de 0-2 over Vejgaard B, som uanset hvad resultatet på kampen sluttede med, ville være sikre på at skulle spille om overlevelse i 2 division i det kommende år. Så der var ikke meget at spille for, for deres vedkommende.

Kolding sikrede sig, med sejren, førstepladsen i puljen. Skive, der kun lå et point bagefter kunne have nuppet den fra Kolding, men sådan endte det heldigvis ikke. Kolding kan efter kun ét nederlag i efteråret gå til vinterpause med god samvittighed, selvfølgelig også med en sejr i sidste kamp og naturligvis en flot førsteplads i efterårets 2 division.

Fra den anden gruppe er hold som Middelfart BK, Brønshøj og B93 gået videre fra gruppespillet til oprykningsspillet i foråret, og det vil derfor være dem Kolding skal møde i det nye år. Tilbage at finde på banen vil tidligere anfører Martin Jensen være at finde, eftersom han vender tilbage til Kolding efter et kort ophold i Middelfart BK.

Efter et nederlag til Brabrand sidste weekend, og en uafgjort i Dalum i forrige, var selvtillid noget Kolding havde brug for, det var heldigvis til at finde i den sidste kamp mod Vejgaard.

Kampen startede godt ud for Kolding, men det var til at se påvirkningen af kun at have fået et enkelt point i de seneste to kampe. Heldigvis gjorde Casper Bruun det til 0-1 i 43. minut, efter et hjørnespark. Målet satte gang i selvtilliden igen, og Kolding gik til pause 0-1. Anden halvleg havde Denis Fazlagic en kanon omstillingsmulighed, lige inden han i de sidste minutter scorede Koldings mål til 0-2. Kolding vandt dermed 0-2.

I det nye år, spiller Kolding også næste kamp i pokalturneringen, efter de slog superligaholdet Vejle ud, så det skal der også lades op til i vinterpausen. Første kamp i oprykningsspillet er mod Kjellerup IF, som Kolding har vundet over de sidste to gange de har mødt hinanden.

Vejgaard Boldklub-Kolding IF 0-2 (0-1)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål for Kolding: Casper Bruun (43.) og Denis Fazlagic (88.)

Kolding sluttede efteråret af med en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce