Kolding IF tilbage på førstepladsen

Kolding IF møder Jammerbugten i 2. division.Foto: Søren Gylling

Kolding IF tilbage på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag aften stod den på hjemmebane kamp på Autocentralen Park i Kolding. Her vandt Kolding IF 3-1 over Jammerbugt, der inden kampen lå på en førsteplads, men nu er rykket ned på en andenplads grundet Koldings sejr og dermed tre point.

Første halvleg startede med enormt stort pres fra begge hold, og det var tydeligt at se at de tre point var virkelig vigtige. I tredje minut fik Kolding hjørne, hvor bolden dog røg ud igen, og Kolding fik endnu en chance. Simon Schmidt skød her på hjørnespark bolden direkte i mål, og bragte dermed Kolding på sejrskurs. Det høje pres, der havde været fra start fortsatte, og chancerne med. Dette kunne Iden grad mærkes for Jens Rinke, der blev sat under pres, men han reddede dog enormt mange bolde under fredagens opgør. Kolding kunne gå til pause med en føring.

I anden halvleg var presset igen rigtig højt, og chancerne bød sig fra start. I 68 minut havde Kristian Kirkegaard en friløber, som blev spillet ud på kanten, han fik den igen, han afsluttede, men bolden gik desværre, for Kolding, over mål. I samme minut fik Kolding tildelt straffe, her var det Rune Nautrup, som skulle skyde. Han placerede bolden smukt i nettet, og bragte dermed Kolding på 2-0.

Til sidst i kampen fik Denis Fazlagic en friløber, han løb fra modstanderne, og fik let og elegant scoret kampens tredje mål til Kolding IF. Kolding begyndte så småt at fejre sejren i de sidste minutter, men det var ikke helt slut for modstanderne endnu, de kæmpede til det sidste. Det viste sig at være med god grund, da de i overtiden reducerede til 3-1. Kolding vandt kampen 3-1, og overhaler dermed Jammerbugt, dog kun med et enkelt point, så pointene er vigtige for Kolding i de nærmeste kampe.

Næste kamp er på udebane imod FC Sydvest 05 Tønder, hvor det for Kolding gælder om at bibeholde sin nuværende position.

Kolding IF-Jammerbugt 3-1 (1-0)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål for Kolding: Simon Schmidt (3.), Rune Nautrup (69.) og Denis Fazlagic (85.)

Kolding IF tilbage på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce