Kolding IF tabte hjemme til Dalum

Kolding IF - Dalum IF. Foto: Katrine Becher Damkjær

Kolding IF tabte hjemme til Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding IF fik lørdag eftermiddag besøg fra det fynske, da Dalum gæstede Autocentralen Park. Der ventede et spændende opgør, hvor pointene var særlig vigtige for Kolding. Kolding lå inden kampen på en fjerdeplads og lå derfor til at kvalificere sig til oprykningsspillet. Hvor Dalum lå til at skulle spille med i nedrykningsspillet.

De seneste fem kampe de to hold har mødt hinanden, har begge hold vundet to kampe og spillet én uafgjort.

Allerede fra startfløjtet lød var tempoet højt. I 7. minut kom Koldings første store mulighed, i 9. fik Dalum en friløber og allerede i 15. minut kom kampens første scoring, det var af Koldingspilleren Erik Nissen, dog i det forkerte mål og modstanderne bragte sig derfor foran. Kort tid efter havde Anders Hostrup fra Kolding en friløber, hvor han fik taget et for langt træk og derfor ikke fik afsluttet ordentligt.

Kolding fik i løbet af halvlegen skabt en masse chancer ved hjælp af flot spil, dog er der ingen der går i nettet.

Anden halvleg var ligeledes fyldt med en masse chancer i begge ender, særligt i 26. minut havde Kolding en chance, der bliver set inde af tilskuerne, den blev dog ikke dømt. Kort inden slutfløjt fik Dalum tildelt en friløber på grund af en forsvarsfejl. Denne chance blev der scoret på og Dalum bragte sig derfor på en 0-2 føring. I overtiden gjorde Kolding det lidt mere spændende at være Kolding fan, her reducerede de nemlig til 1-2 med en scoring af Mathias Nielsen. Lige inden slutfløjtet lød havde Kolding endnu en fremragende mulighed for at udligne, de fik her tildelt et frispark lige ude foran Dalums felt, her skød Mads Zederkof bolden i målmandens hænder.

Kampen endte altså 1-2 til Dalum, efter en kamp med flot Koldingspil og en masse gode chancer.

Koldings næste opgave er ude imod Avarta lørdag d. 28/10.

 

Kolding IF - Dalum IF 1-2 (0-1)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål: (selvmål) Erik Nissen (15.), Rinke J. (86.), Mathias Nielsen (90.)

Kolding IF tabte hjemme til Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce