Kolding IF mistede vigtige point

Dalum IF - Kolding IF. Foto af: Søren Gylling

Kolding IF mistede vigtige point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding IF var lørdag eftermiddag et smut på det fynske, hvor de spillede på udebane imod Dalum IF. Her fik Kolding kun et enkelt point med sig hjem, da de spillede lige op.

Dalum ligger på en syvendeplads, og ligger indtil videre til at skulle spille nedrykningsspil i det nye år. Kolding derimod, ligger på en førsteplads, dog kun med et enkelt point ned til Skive, som ligger på en andenplads. Så point var vigtige at få med hjem for Kolding i lørdagens opgør.

Kolding kom godt fra start, det samme gjorde Dalum. Der blev presset højt på begge dele af banen og aggressiviteten var høj, da begge holdene søgte point. Chancerne bød sig i begge ender, men det var først i 41. minut at det lykkedes at finde målet. Det var her Kolding, der bragte sig i spids på scoring af Jacob Eriksen. Kolding kunne dermed gå til pause 0-1.

Kampen bød også på en masse gule kort, hvert hold fik tildelt to gule kort, hvilket viser den høje aggressivitet som kampen bød på. Koldings føring holdte længe, det var først i 81. minut modstanderne kom på måltavlen, og nuppede sejren fra Kolding. Kolding spillede dermed lige op med Dalum, og tabte vigtige point nedadtil.

Koldings næste kamp er på hjemmebane imod Brabrand, hvor de spiller kl. 15 på Autocentralen park.

Dalum IF-Kolding IF 1-1 (0-1)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål for begge hold: Jacob Eriksen (41.) og Julius Fechtenburg (81.)

Kolding IF mistede vigtige point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce