Kolding IF måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane

Kolding IF - Jammerbugt. Foto: Katrine Becher Damkjær

Kolding IF måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anden påskedag blev for hele 400 mennesker brugt på at se fodbold i det nydelige vejr på Autocentralen Park i Kolding. Her mødte Kolding IF Jammerbugt FC. På grund af en bedre målscore lå Jammerbugt på en femteplads, hvor Kolding, med samme antal point lå på en syvendeplads. Det var vigtigt med point til kampen, og Kolding startede derfor med stærkeste opstilling.

Første halvleg startede stille og roligt ud med flot spil i begge ender. I løbet af kampen udviklede det sig, og det meste af spillet foregik på Jammerbugts banehalvdel. Kolding pressede altså på for at komme til chancer, og dermed mål. Lige inden pausen spillede Kolding rigtig flot fodbold, og havde et kanon godt opspil, der udviklede sig til en rigtig stor mulighed.

Fra starten af anden halvleg pressede Koldinggenserne igen på, denne gang helt fra start. I 50. minut fik Kristian Kirkegaard loppet bolden hen over målmanden, og tilskuerne rejste sig i begejstring fordi de troede der var mål. Men bolden blev reddet på stregen af en modstander. Herefter begyndte modstanderne at være meget aggressive i deres forsøg på at stoppe Kolding, hvilket førte til et par gule kort, som senere hen blev vekslet til et rødt. I 63. minut kom Andre Jepsen ind, dette viste sig at være godt, eftersom han to minutter var involveret i en scoring af Sebastian Sommer, Kolding bragte sig altså på 1-0. I 77. minut kom udligningen, her fik en modstander lov til at løbe hele vejen igennem Koldings forsvar og losse bolden i nettet. Her smed Kolding sejren væk. Kolding sad efter målet fortsat på alt spillet, modstanderne blev meget defensive, og Kolding kunne derfor ikke skabe farlige nok chancer i resten af kampen. Det var dog tæt på at Andre Jepsen fik lov at score på frispark i overtiden. Dette lykkedes dog ikke, og kampen endte 1-1.

Næste kamp er hjemme imod Frem lørdag.

Kolding IF - Jammerbugt FC 1-1 (0-0)

Fodbold, oprykningsspil i 2 division, herrer

Målscorer: Sebastian Sommer (65.) og Kasper Skov (77.)

Kolding IF måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce