Kolding IF fortsætter sejrs stimen

Kolding IF - Ringkøbing. Foto af: Søren Gyllling

Kolding IF fortsætter sejrs stimen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding IF sejrede fredag endnu engang over Ringkøbing IF, da de mødte hinanden på Autocentralen Park i Kolding. Sidst de to hold mødte hinanden var ved sæsonstart, hvor Kolding tæskede Ringkøbing 1-5 ude.

Trods den store sejr sidst de to hold mødte hinanden, var det dog stadig en svær modstander Kolding mødte. Ringkøbing har, hvis man ser bort fra deres seneste kamp, nemlig været ubesejret i otte kampe, og er med i toppen af rækken. For Kolding var en sejr vigtig både for at holde stimen, men også for at bibeholde førstepladsen. Der var derfor lagt op til et spændende opgør.

Fra start, var det tydeligt på at se, at det var vigtige point der skulle kæmpes om. Presset var højt, og det samme med aggressiviteten. Chancerne bød sig i begge ender, især på Koldings banehalvdel, hvor målmand Jens Rinke holdte bolden ude af mål. I 21. minut fik modstanderne et frispark, men det blev ikke til nogen mål i første halvleg.

I anden halvleg var presset ligeså højt, men Kolding kom godt fra start. Efter højt pres fik Denis Fazlagic nuppet bolden fra modstanderne, han skød udefra og bolden landede smukt og elegant i modstandernes mål. Kort tid efter var modstanderne tæt på at reducere, da de sparkede en bold imod et tomt Kolding mål, den trillede langsomt mod mål, men Koldings forsvar nåede lige at redde den. Kristian Kirkegaard udnyttede i 62. minut en chance, hvorpå han bragte Kolding på 2-0. Et par minutter senere var det igen Koldings tur, Simon Smidt fik presset sig op til modstandernes felt, hvor han fik bolden, og sparkede den i nettet til 3-0.

Kampen var dog ikke helt slut endnu, kort tid inden slutfløjt fik Ringkøbing pyntet på resultatet, da de reducerede til 3-1 på hovedstød. Dette var et mål uden jubel fra modstanderne. Kolding vandt dermed 3-1, fik de tre point med sig og bibeholder dermed førstepladsen.

Kolding if - Ringkøbing IF 3-1 (0-0)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål: Denis Fazlagic (51.), Kristian Kirkegaard (62.) og Simon Smidt (65.)

Kolding IF fortsætter sejrs stimen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce