Kasper Asgreen er udtaget til landsholdet: Nu skal han køre EM i landevejscykling

Kasper Asgreen vandt i 2017 EM-enkeltstarten, da han var med U23-landsholdet. Arkivfoto: Søren Sliwa

Kasper Asgreen er udtaget til landsholdet: Nu skal han køre EM i landevejscykling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

23-årige Kasper Asgreen skal være med til at levere et topresultat, når det danske herrelandshold i august er med til EM i landevejscykling.

Kolding: Vinden blæser den rigtige vej for det 23-årige ryttertalent, Kasper Asgreen, der til daglig sætter sig på cyklen for storholdet Quick-Step.

Og hvis ikke på landevejen, så karrieremæssigt.

Kasper Asgreen er nemlig blevet udtaget til herrelandsholdet i forbindelse med EM i landevejscykling, og han har store forventinger til sig selv og holdets resultater.

- Jeg forventer helt sikkert, at vi kan køre med om sejren. Nu har vi jo også lige set Magnus Cort tage en sejr i Tour de France. Så kan man også vinde til EM. Jeg ved ikke, hvad min egen rolle bliver endnu. Men jeg håber selvfølgelig, at jeg kan vinde, siger han og uddyber:

- Sådan er det jo for os cyklister. Vi kører altid for at vinde. Og selvom jeg nok skal køre for at hjælpe Magnus Cort eller Mads Pedersen, så vil jeg gribe chancen for at køre efter sejren selv, hvis jeg får muligheden. Helt realistisk set har de andre dog unægtelig en større chance for at vinde.

Kasper Asgreen
Kasper Asgreen blev student fra Kolding Gymnasium i 2014.Kasper Asgreen begyndte at cykle som 14-årig i Kolding Bicycle Club.Han er fuldtidsprofessionel cykelrytter og kører for det belgiske storhold Quick-Step.I 2018 er han blevet nummer to i et kroatisk etapeløb, hvor han også vandt en etape.

Ingen ferie

Kasper Asgreen har tidligere kørt for blandt andet U23-landsholdet, men det er første gang, han er udtaget til elitelandsholdet.

- Jeg er rigtig glad for at være blevet udtaget, og jeg glæder mig meget. Det bliver fedt, siger han.

Kasper Asgreen bor i Aalborg, men mandag opholder han sig i Kolding, hvor han er opvokset. I de seneste dage har han været på træningslejr i Italien med Quick-Step. Resten af ugen går turen både til Spanien og Belgien. Blandt andet skal den 23-årige rytter køre Vallonien Rundt i det belgiske.

- Ferie kan jeg jo ikke holde nu. Men det kommer, når vi når uden for sæsonen, siger Kasper Asgreen.

EM i landevejscykling foregår i Glasgow i Skotland. Den 8. august køres enkeltstarten, mens linjeløbet køres den 12. august.

Kasper Asgreen skal køre med i linjeløbet.

Kasper Asgreen er udtaget til landsholdet: Nu skal han køre EM i landevejscykling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce