KIF skyder sæsonen i gang med stil

Koldings anfører, Rune Nautrup, scorede et af kampens mål, da holdet tog hul på forårets oprykningsspil. Arkivfoto

KIF skyder sæsonen i gang med stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding sikrede sig sæsonens første tre point, da de vandt 2-1 over Ringkøbing i forårets oprykningsspil til 1. division.

Efter at have haft de blå-hvide bluser i vinterhi var det lørdag blevet tid til at tage hul på forårets oprykningsspil til 1. division, som Kolding IF kvalificerede sig til i efteråret. Her stod holdet overfor Ringkøbing, der gæstede kunstgræsbanen ved Bramdrupdam, hvor Koldings hjemmekamp var blevet rykket til.

Den sibiriske kulde havde forvandlet publikum til indpakkede mumier, og med skiluffer fik de skabt lydløse klapsalver, da Koldingspillerne løb ind på banen. Forinden kampen havde træner Anders Jensen fortalt om et Koldinghold, der i den kommende sæson vil fokusere på et mere offensivt spil, og den taktik blev tydelig i kampens første halvleg. Her formåede Kolding at lægge et solidt pres på vestjyderne, selvom den kraftige vind både formåede at holde spillernes langskud tilbage samt dreje bolden ud af kurs. Presset forløste sig, da et skud fra venstrefløjen røg tværs indover banen, og førte bolden til Morten Hansen, der satte den sikkert i nettet til 1-0.

Dog formåede Kolding ikke at holde det samme pres på modstanderne i starten af anden halvleg, og det mærkede de hurtigt konsekvensen af, da vestjyderne efter otte minutters spil udlignede stillingen til 1-1. Kolding fik tildelt en håndfuld frispark, der resulterede i en række potentielle målforsøg. Men pludselig blev et af frisparkene til mere end bare et målforsøg, da bolden ramte overliggeren og røg i fødderne på Morten Hansen, der igen skød den i overliggeren, hvorefter den røg i fødderne på Rune Nautrup, der satte stillingen til 2-1.

Koldingsikrede sig dermed sejren og sæsonens første tre point i oprykningsspillet til 1. division. Næste kamp er lørdag den 24. marts på udebane mod Hvidovre.

Kolding IF - Ringkøbing 2-1 (1-0)

Fodbold, 2. division oprykningsspil, herrer

Mål: Morten Hansen (1-0), Christian Nissen(1-1), Rune Nautrup (2-1)

KIF skyder sæsonen i gang med stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce