Huttelihut på Kolding Stadion


Huttelihut på Kolding Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For sidste gang i denne sæson kunne Kolding IF rende ind på banen til tonerne af The Final Countdown. På det efterårsgrå Autocentralen Park ventede en afgørende kamp mod Marienlyst, hvor Kolding skulle forsøge at kæmpe sig til en plads i forårets oprykningsspil. Udover en sejr mod Marienlyst, så var det også nødvendigt at HIK tabte eller spillede uafgjort mod Middelfart, hvis Kolding skulle have en chance for at rykke op.  

I første halvleg var spillet koncentreret nede i modstanderens felt, hvor Kolding skabte en række potentielle målchancer, der fik publikum til at lette fra plastiksæderne. Og efter et dominerende spil i modstanderfeltet, så faldt forløsningen i 21. minut, hvor Rune Nautrup scorede til 1-0.

Ligesom i første halvleg, så bar starten af anden halvleg også præg af to hold, der niveaumæssigt matchede hinanden godt. Det var dog Kolding, der sad på målchancerne gennem hele kampen. I 82. minut greb Kristian Kirkegaard chancen, da han i angrebet modtog en aflevering fra højre, som han sendte videre ind i målet. Kirkegaard tilegnede sig tidligere i kampen en blodtud, så det var med en bomuldstot i det ene næsebor, at han slog en baglæns salto for at fejre den dugfriske 2-0 stilling. Kolding formåede at holde modstanderne i skak indtil slutfløjtet lød og de sikrede sig derfor sejren samt tre point. Selvom kampen var vundet, så afventede man stadig det afgørende resultat fra HIK-Middelfart-kampen, der i samme minutter var ved at blive afgjort. Derfor var det et fastfrosset publikum, der sad med håbefulde blikke rettet mod banen, hvor træner samt spillere afventede resultatet fra telefonen. På få sekunder blev der skabt en lille lokal huttelihut-tilstand, da resultatet om en uafgjort i HIK-Middelfart-kampen tikkede ind på telefonen.

Kolding IF kan derfor se frem til at være en del af oprykningssspillet til foråret.

Kolding IF - Marienlyst 2-0 (1-0)

Fodbold, 2. division

Mål: 1-0 Rune Nautrup (21.), 2-0 Kristian Kirkegaard (82.)

Huttelihut på Kolding Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce