Tidligere jyske mestre samles igen efter 40 år

Sådan så mestrene ud for 40 år siden. Bagerst fra venstre er det Joey Wandahl (hed tidligere John Sørensen), Kurt Petersen, Ole Biede, Lars Juul Andersen, Troels Manse Jensen, Ole Brockdorff, Claus Stig Hansen og træner Gerd Sørensen. Siddende fra venstre: Benny Brix, Flemming Clausen, Lars Windfeld (dengang Madsen), Brian Hansen og Michael Wiese. Privatfoto

Tidligere jyske mestre samles igen efter 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 1978 havde Haderslev Fodboldklub et junior A-hold, der blev jysk mester. Her 40 år efter samles spillerne igen for at fejre jubilæet.

HADERSLEV: - Det er nogle herlige knægte, og så kan de spille fodbold. Jeg regner med at se nogle af dem på førsteholdet om et par år.

Sådan sagde den daværende sekretær i Haderslev Fodboldklub, Erwin Richard, til den lokale avis i efteråret 1978, da klubbens junior A-hold havde sikret sig det jyske mesterskab ved at besejre Holstebro så sikkert som 7-1 efter at have slået Grindsted i semifinalen med hele 12-3.

Nu er der så gået 40 år, og de dengang 15-16 årige spillere er i mellemtiden blevet nogle modne herrer. De fleste har dog stadig fodbold i blodet, og selv om bentøjet ikke er, hvad det var engang, skal jubilæet da fejres.

Det sker lørdag den 23. juni, hvor næsten hele det daværende hold samles til lidt hyggebold ved Haderslev Idrætscenter med efterfølgende sammenkomst og fest.

Den tidligere træner, Gerd Sørensen, der har rundet 80 år, har også meldt sin ankomst.

Flere drev det vidt

- At vi kan samles igen, siger lidt om det sammenhold, der var i klubben. Det satte man nok meget mere pris på dengang end nu, siger én af initiativtagerne bag arrangementet, Brian Hansen.

Han var én af dem, der levede op til Erwin Richards forudsigelser om, at flere af spillerne ville drive det vidt.

Brian Hansen fik senere 10 junior- og ynglingelandskampe og over 100 kampe på HFK's førstehold, ligesom han var med til at spille KIF op i 1. division.

Lars Windfeld blev målmand og senere direktør i AGF, Torben Stehmann blev professionel i Holland, inden han endte i B1909, Michael Wiese fik kontrakt i Herning Fremad og Viborg, mens Benny Brix og Flemming Clausen også kom på HFK's førstehold.

Tidligere jyske mestre samles igen efter 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce