Spilleruheld og manglende gejst kom til at koste dyrt

Alexander Semmler og hans holdkammerater tabte for anden gang i træk med et enkelt mål. Arkivfoto: H.C. Gabelgaard

Spilleruheld og manglende gejst kom til at koste dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Haderslev KFUM's mænd i 3. division fik fire spillere skadet i udekampen mod Tommerup. Det var medvirkende til et knebent nederlag på 23-24.

HADERSLEV: Et sammentræf af uheldige omstændigheder kom sandsynligvis til at koste Team Haderslev KFUM to point mod Tommerup. Holdet fik før og under kampen fire spillere på skadeslisten, og det kunne mærkes i den afgørende slutfase.

Patrick Nottelmann fik en forstrækning i læggen under opvarmningen og kunne derfor kun spille for halv kraft. Efter ti minutter måtte Jan Nielsen udgå med en skade. Kim Larsen blev inden pausefløjtet ramt af et hold i ryggen, og i anden halvleg var den gal med Christian Andersens knæ.

Det var dog ikke hele forklaringen på det knebne nederlag.

- Skaderne betød naturligvis, at det blev op ad bakke, men Tommerup er et middelmådigt hold, som vi bør score mindst 30 mål imod. Desværre var vi lige så middelmådige, konstaterede træner Thomas Brix.

- Vi var generelt ikke parate i forsvaret. Vi blev snydt alt for mange gange og fik på den konto syv udvisninger. Der blev kun leveret 60-70 procent, og det er frustrerende, at flere ikke vil investere mere for at vinde, tilføjede han.

For mange brændte chancer

Selv om spillet i store perioder haltede gevaldigt for KFUM, var der alligevel muligheder for at afgøre kampen i de sidste ti minutter.

- Her steppede vi op forsvarsmæssigt, og vi kom også til de nødvendige chancer, men formåede at brænde fem helt oplagte, sagde Thomas Brix.

KFUM spiller på søndag den sidste kamp inden julepausen. Her gælder det TM Tønder på hjemmebane.

Tommerup - Team Haderslev KFUM 24-23 (14-13)

Håndbold, 3. division, mænd

Topscorer, KFUM: Rasmus Hansen

Spilleruheld og manglende gejst kom til at koste dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce