SønderjyskE's talenter får nye trænere

Der satses stort på talentudvikling i SønderjyskE. Arkivfoto: Jacob Schultz

SønderjyskE's talenter får nye trænere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I SønderjyskE har man været i gang med at lægge den helt store trænerkabale forud for den nye sæson.

HADERSLEV: For SønderjyskE's ungdomshold er sæsonen netop slut, men forberedelserne til den nye er allerede godt i gang.

Når spillerne møder ind til den første træning efter sommerpausen, kommer mange af dem til at møde nye ansigter på trænerfronten.

U19-holdet, der som U17-mandskabet, kommer til at spille i landets bedste række, får Thomas Skou Jensen som ny træner. Han afløser Karsten Andersen.

Thomas Skou Jensen bliver fuldtidsanset på en treårig kontrakt og har tidligere været træner i Næsby.

Ny fuldtidstræner for U17-holdet bliver Thomas Thinggaard, som i en årrække har været U19-træner i HIK og som i de seneste år har været U17-landstræner for Færøerne. Thomas Thinggaard har også underskrevet en kontrakt, der løber i tre år.

SønderjyskE/HFK's ungdomstrænere
A+træner og talentansvarlig: Karsten Andersen.

T+træner: Michael Meyhoff.

U13-træner: Lars Santo Gregersen.

U14-træner: Thomas Møller.

U15-træner: Thomas Vilstrup.

U16-træner 2. hold: Henrik Sørensen og Søren Vilken.

U17-træner: Thomas Thinggaard.

U19-træner: Thomas Skou Jensen.

Vilstrup på halv tid

Thomas Vilstrup, der i de sidste tre år har stået i spidsen for U17-holdet, skal nu træne U15-holdet og er efter eget ønske blevet ansat på en halvtidskontrakt. Samtidig har han fået en deltidsstilling som engelsk- og idrætslærer på Riberhus Privatskole.

Karsten Andersen og Michael Meyhoff, der netop har indgået kontraktforlængelser på henholdsvis fire og tre år, bliver ansvarlige for SønderjyskE's talentudvikling.

- For en måneds tid siden blev vi udnævnt til A-licensklub, og vi er naturligvis glade for den synlige belønning, DBU har givet os for vores hårde og målrettede arbejde i talentsektoren. Vi skal ikke stille os tilfredse her, men stadig forbedre vores setup. Det mener jeg også, at vi gør med vores nye trænerkabale og de nye tiltag til den kommende sæson, siger Karsten Andersen til klubbens hjemmeside.

SønderjyskE's talenter får nye trænere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce