Kenneth Hansen er klar til at køre om DM i cross

Portræt af Kenneth Hansen. En af landets bedste til at køre cykelcross. Har vundet flere danske mesterskaber og har deltaget i både EM og VM. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Kenneth Hansen er klar til at køre om DM i cross

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev-rytteren har haft problemer med formen, men optakten til søndagens danske mesterskaber i Odense har været lovende.

HADERSLEV: Cykelcrossrytteren Kenneth Hansen fra Haderslev stiller søndag op ved de danske mesterskaber, der afvikles ved Syddansk Universitet i Odense.

DM er også udtagelsesløb til verdensmesterskaberne i Bogense den 2. og 3. februar. Hvis Kenneth Hansen bliver udtaget, venter der en træningslejr med landsholdet i næste uge.

Indtil videre har Kenneth Hansens sæson dog været en noget blandet fornøjelse. Den startede i Kina, og efterfølgende har helbredet drillet.

Han fik for et par år siden trukket en visdomstand ud. Det var en fejl. Dette har til tider medført store smerter i ansigtet og har formentlig også været årsagen til hans hjerteproblemer.

En tandbyld og en ny tandudtrækning i november gavnede heller ikke formen. Men siden er det gået fremad.

Sjællandsk mester

Kenneth Hansen har kørt tre løb i Belgien. To af dem var World Cup-løb, og her blev det til top 50-placeringer, hvilket må siges at være flot af en amatør blandt professionelle. Det sidste løb var en kategori lige under World Cup. Her blev han nummer 34.

I lørdags blev der kørt om det sjællandske mesterskab, hvor han vandt i suveræn stil. Da Kenneth Hansens crossteam har en moderklub på Sjælland, kan han derfor kalde sig mester.

Til DM i Odense kommer han til at kæmpe om DM-titlen med to professionelle mountainbikeryttere. Den ene fik han sat til vægs i lørdags med cirka ét minut, mens den anden havde meldt afbud på grund af sygdom.

Det bliver derfor spændende, hvilken placering Kenneth Hansen kan opnå, hvis han ellers undgår uheld undervejs.

Kenneth Hansen er klar til at køre om DM i cross

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce