God VM-generalprøve for Kenneth Hansen

Kenneth Hansen er i topform og forventer at blive mellem de 30 bedste ved VM i Bogense. Privatfoto

God VM-generalprøve for Kenneth Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev-rytteren Kenneth Hansen er i topform inden søndagens verdensmesterskaber i Bogense. I det sidste løb før VM var han i en klasse for sig.

HADERSLEV: Formen er kulmineret på det helt rette tidspunkt for cykelcrossrytteren Kenneth Hansen, der søndag kører om verdensmesterskabet i Bogense.

I det sidste vigtige danske crossløb inden VM viste Kenneth Hansen, at han er klar til at køre mod verdens allerbedste ryttere.

I den landsdækkende Ceramicspeed Cup, der blev afviklet på dyrskuepladsen i Roskilde, var Haderslev-rytteren nærmest i en klasse for sig.

Der blev kørt under vanskelige forhold med sne og delvist frossent underlag. Det passede Kenneth Hansen godt. Her kom hans gode teknik ham til gode, og allerede efter første runde af i alt ni omgange, havde han slået et lille hul på fem-syv sekunder.

Føring blev udbygget

Denne føring blev omgang for omgang udbygget, og han kunne køre i mål med over ét minuts forspring til en polsk rytter.

Halvandet minut efter kom den danske U19-mester ind som nummer tre. Det er en rytter, som landstræneren spår en placering i top 15 ved VM. De øvrige otte danske VM-deltagere var endnu længere efter.

I netop let sne og let optøet underlag har Kenneth Hansen kørt sine bedste placeringer hjem. Meget tyder på, at der venter er sådant vejrlig ved søndagens VM. Det vil være en fordel for en teknisk velfunderet rytter som ham.

Hvis forholdene bliver, som han kan ønske sig, vil målet være en placering omkring nummer 30.

VM i Bogense er Kenneth Hansens 11. internationale udtagelse i træk. Det er der ikke mange danskere, der har gjort ham efter.

VM-løbet skydes i gang søndag klokken 15. TV2 Sport er med fra klokken 14.45.

God VM-generalprøve for Kenneth Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce