Volleyteam Esbjerg sidder på den lokale volleyballtrone

Volleyteam Esbjerg vandt også sæsonens andet møde med lokalrivalerne fra BVC-Nordenskov Volley. Foto: Lars Johansen.

Volleyteam Esbjerg sidder på den lokale volleyballtrone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyteam Esbjerg er fortsat ubesejret ovenpå sæsonens andet opgør mod lokalrivalerne fra BVC-Nordenskov Volley.

Esbjerg: Volleyteam Esbjerg kan stadig kalde sig ubesejret ovenpå lokalopgøret mod BVC-Nordenskov Volley i boldhallen ved UC Syd.

Som kampen skred frem lykkedes det BVC-Nordenskov at presse de stærke modstandere mere og mere. I tredje sæt havde de esbjergensiske værter endda et forspring på tre point og var på vej mod at tage tredje sæt, men de esbjergensiske gæster formåede at indhente lokalrivalerne, inden Stephanie Andreasen smashede sejren i hus for Volleyteam Esbjerg.

- Jeg er altid spændt på de her lokalopgør. Vi kom godt fra start, men de kom godt igen i tredje sæt, hvor det var sidste chance, hvis de skulle komme tilbage i kampen, men vi vandt de rigtige kampe og klarede den, siger Volleyteam Esbjerg-træner Per Vind Petersen ovenpå sejren.

Bliver tredje gang lykkens gang?

Volleyteam Esbjerg har i denne sæson haft et godt tag på samarbejdsholdet bestående af bysbørnene fra BVC Esbjerg og Nordenskov UIF Volley.

- Vi havde lidt problemer med at komme ordentligt i gang, men vi fik snakket bedre sammen og blev mere komfortable, så vi blev ved med at presse på. Det var et hold, som vi kunne lave et comeback mod, så nu må vi se, om vi kan slå dem næste gang, siger BVC-Nordenskov Volleys træner, Jarvis Karchewski, og håber på, at tredje gang bliver lykkens gang, når lokalrivalerne atter mødes i næstsidste spillerunde.

 

BVC-Nordenskov Volley - Volleyteam Esbjerg 0-3 (10-25, 18-25, 24-26).

Volleyball, 2. division, damer.

Volleyteam Esbjerg sidder på den lokale volleyballtrone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce