Vandt DM i ju-jitsu: Det gik godt for både Ribe og Bramming

Vinderglæden var nem at spotte hos Bramming Ju-Jutsu. Privatfoto

Vandt DM i ju-jitsu: Det gik godt for både Ribe og Bramming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ju-jitsu-klubberne fra både Ribe og Bramming var på sejrstogt ved Danmarksmesterskabet. Begge klubber høstede flere medaljer i de forskellige klasser.

Ribe/Bramming: Det blev den store medaljehøst, da børn, unge og voksne fra de to ju-jitsu-klubber i Ribe og Bramming lørdag den 3. februar deltog i Danmarksmesterskabet 2018, som fandt sted i Høng på Sjælland.

Bramming Ju-Jutsu deltog med 11 kæmpere i forskellige klasser, to dommere og de to trænere Jonni Nielsen og Bo Jin Pedersen. Også Ribe Ju-Jutsu deltog med kæmpere i flere forskellige vægtklasser. En af de spændende klasser for Ribe-klubben var seniorklassen 62-69 kilo, hvor tre af deres rutinerede kæmpere var med i top. Heriblandt Emil Jensen, der også er kæmper på de danske seniorlandshold.

- Det lå til, at kampen om medaljerne skulle stå mellem de tre Ribe-kæmpere, men det lykkedes desværre en kæmper fra Herlev at lave rod i den plan. Det betød, at Emil Jensen fra Ribe Ju-Jutsu i finalen stod over for kæmperen fra Herlev, som det dog lykkedes Emil at besejre, fortæller cheftræner i Ribe Ju-Jutsu, Claus Prien Tobiasen.

Guldvindere ved DM 2018
Ribe Ju-Jutsu: Philip Prien Tobiasen, Gustav Bøge, Jacob Lund, Emil Jensen og Jacob Vase.

Bramming Ju-Jutsu:

Søren Westergaard Sørensen, Andreas Frederiksen, Christina Jakobsen og Mikkel Rauch Jørgensen.

Både guld, sølv og bronze

Bramming Ju-Jutsu havde også allerede på forhånd store forhåbninger til dette års kampe ved Danmarksmesterskabet.

- Ved sidste års DM var vi den mest vindende klub i forhold til guldmedaljer, så vi havde selvfølgelig høje forventninger, men vi kom fra dette års DM med gode resultater og en masse oplevelser, fortæller træner hos Bramming Ju-Jutsu, Bo Jin Pedersen, der måtte indse, at man ikke denne gang blev den mest vindende klub.

Det blev til flere spændende kampe i de forskellige klasser for de to klubber. Ribe høstede fem danske mestre, fire sølvmedaljer og tre bronzemedaljer ved DM 2018, mens Bramming tog fire guldmedaljer og fire sølvmedaljer med hjem fra Høng. Desuden modtog Marcus Alexander Nielsen og Michelle Rauch Thomsen fra Bramming-klubben dagens fighter-pokal. Begge klubber var tilfredse med indsatsen.

- Det gik godt, og vi havde rigtigt god opbakning fra både forældre og andre supportere ved DM, siger Bo Jin Pedersen fra Bramming Ju-Jutsu.

Med de mange skinnende medaljer blev Ribe Ju-Jutsu den mest vindende klub ved Danmarksmesterskabet.

Vandt DM i ju-jitsu: Det gik godt for både Ribe og Bramming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce