Ung Ribe-spiller mindede sin far med hattrick

Tobias Ehmsen, der til kampen havde fået anførerbindet hos ripenserne, åbnede målfesten efter et minut, da han stak fra gæsternes forsvar og udplacerede målmanden. Foto: Lars Johansen.

Ung Ribe-spiller mindede sin far med hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ribe Boldklubs Tobias Ehmsen mindede sin for nylig afdøde far med et hattrick i lokalopgøret mod Hviding IF/Kvik 70.

Ribe: Det var en speciel aften på Frøs Arena i Ribe for den unge Ribe-angriber Tobias Ehmsen, da Ribe Boldklub slog Hviding IF/Kvik 70 med hele 8-3 i de to naboklubbers første indbyrdes serie 1-kamp.

Forud for kampen mindede Ribe Boldklub de to klubfolk, Tobias Ehmsens far, Lars Ehmsen, og Peter Winther med et minuts stilhed. Stilheden blev til jubel blot et minut inde i kampen, da Tobias Ehmsen bragte Ribe foran. Den 19-årige Ribe-angriber havde nok fået et stort smil frem hos sin far, da han kort inde i anden halvleg fuldendte sit hattrick.

- Jeg gik hele tiden og tænkte på min far, men jeg skulle også holde fokus. Men det var perfekt, jeg kunne ikke selv have skrevet det bedre selv. Jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg scorede det første mål, fortæller Tobias Ehmsen, der efter kampen for anden kamp i træk blev valgt til kampens spiller af sine holdkammerater.

Kampen i tal
Ribe BK - Hviding IF/Kvik 70 8-3 (5-3).1-0 Tobias Ehmsen (1.)

2-0 Thomas Clausen (2.)

3-0 Hjalte Purreskov (10.)

3-1 Simon Thysen (34.)

4-1 Thomas Clausen (36.)

4-2 Benjamin Klaaby, str. (38.)

4-3 Simon Thysen (44.)

5-3 Tobias Ehmsen (45.)

6-3 Tobias Ehmsen (50.)

7-3 Michael Sørensen (80.)

8-3 Thomas Clausen (90.)

Tju bang for en målfest

Ehmsens tidlige scoring satte gang i en ren lavine af mål i lokalopgøret. Ripenserne kom foran 3-0, inden Hviding IF/Kvik 70 foretog et par indskiftninger og fik hentet ind. Det blev til 4-3, inden Ehmsen scorede sit andet mål i første halvlegs sidste sekunder. Comebacket fra oprykkerne blev helt lukket, da Tobias Ehmsen gjorde det til 6-3 fem minutter inde i anden halvleg.

- Dem der stod her, kunne alle se, at vi ikke var gode nok. Det var lige så meget vores egen skyld, som det var Ribes, at det gik sådan. Vi var udmærkede fremad, men forsvaret var ikke godt nok, siger Hviding IF/Kvik 70-træner Per Madsen.

Kurs mod toppen

Ribe Boldklub var i foråret en enkelt kamp fra at sikre sig en plads i jyllandsserien. Efter tre kampe er ripenserne på maksimumspoint og ligner sammen med de to Kolding-klubber en meget seriøs bejler til oprykningen.

- Vi har fået en super start på sæsonen. I dag startede vi som lyn og torden, men selvom der blev givet og taget, så blev det alligevel et voldsomt resultat, siger Ribe Boldklubs assisterende træner Nicolaj Kviesgaard.

Ung Ribe-spiller mindede sin far med hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce