Superligaprofiler kommer til indefodbold i Ribe

Nørgaard Anlæg Cup afvikles igen i år mellem jul og nytår, og niveauet vil denne gang være højere end tidligere. Arkivfoto

Superligaprofiler kommer til indefodbold i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indefodboldstævnet Nørgaard Anlæg Cup afvikles fredag den 28. december i Ribe, og igen i år vil der være fodbold på højt niveau.

Ribe: For to år siden, da indefodboldstævnet Nørgaard Anlæg Cup for første gang blev afviklet, var én af spillerne på et af holdene Mikkel Duelund, som nu spiller i Dynamo Kiev i Ukraine.

Når stævnet afvikles fredag den 28. december vil der igen være interessante profiler, som til daglig spiller udendørs i Superligaen. Jeppe Stokbæk, der er med i arrangørgruppen, kan dog ikke sætte navn på, hvem det er.

- Men vi ved, at der kommer én profil fra et af Superligaens tophold, og derudover kommer Mikkel Rygaard fra FC Nordsjælland og nogle EfB-gutter. Blandt andet Mark Brink, mens der også kommer mange divisionsspillere, og samlet set er niveauet højere i år end tidligere. Nogle af årets hold er gengangere, og mange af spillerne har været med til tidligere års stævner. Derudover har vi også nogle lokale hold, som måske vil kunne begå sig, siger Jeppe Stokbæk, der tilføjer, at der både i dagene op til stævnet samt under stævnet vil være konkurrencer på de sociale medier for publikum.

- Det er igen i år det største stævne i grand prix serien, og vi har endnu engang 25.000 kroner i førstepræmie. Vi ville dog ikke kunne klare at arrangere dette stævne uden den store opbakning fra sponsorerne, siger Jeppe Stokbæk.

De første af de i alt 30 hold spiller indledende kampe fra klokken 10. Fra klokken 16 til 19 er der mellemrunde, mens finalerunden spilles frem til klokken 21.30. Det er gratis at komme ind og overvære stævnet.

Superligaprofiler kommer til indefodbold i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce