Storsejr: Oti og EfB kørte Helsingør over

FC Helsingør havde deres hyr med at følge med EfB´s Emmanuel Oti Essigba. Foto: Frederik Kargo.

Storsejr: Oti og EfB kørte Helsingør over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere spillere viste sig positivt frem i mandagens opgør, da EfB-reserverne hentede en storsejr over Helsingør.

Esbjerg: EfB vandt ubesværet 6-1 over gæsterne fra FC Helsingør. Esbjergenserne kunne nemt have vundet større. Meget større.

Trods en tidlig scoring og fornuftigt spil i begyndelsen af kampen fik esbjergenserne ikke omsat de mange chancer til mål.

- Vi satte os, som forventet, på kampen fra start, hvor presspillet fungerede som det skulle. Det eneste vi efter 30 minutter var utilfredse med, var, at det kun blev til en enkel scoring, siger EfB´s A+ træner, Lars Vind.

Efter en halv times spil kom Helsingør bedre ind i kampen, hvilket resulterede i en reducering til gæsterne kort inde i anden halvleg.

- Efter den første halve time gik presspillet i stå. Helsingør ændrede opstilling, og det skulle vi vænne os til, siger Lars Vind.

Oti imponerede

Det helt store lyspunkt i kampen var uden tvivl Emmanuel Oti Essigba, som fra kampens start var i hopla med flere gode individuelle aktioner på banens sidste tredjedel. Ved slutfløjtet stod den hurtige kantspiller noteret for tre oplæg og et straffespark til hjemmeholdet. Oti viste sig godt frem for John Lammers, så hans navn må være højt på listen, hvis EfB-træneren skulle få brug for en ny kantspiller i startopstillingen.

Mens Oti spillede sig tættere på startopstillingen, ser udsigterne for Yuri Yakovenko knap så gode ud efter flere store afbrændere.

EfB havde i kampen den 18-årige australske prøvespiller, Daniel Baggio, med på midtbanen.

EfB - FC Helsingør 6-1 (2-0).

Fodbold, reserveligaen.

Mål: 1-0 Mark Brink, 2-0 Brent McGrath, 3-0 Selvmål, 3-1, 4-1 Mark Brink, 5-1 Yuri Yakovenko, 6-1 Rasmus Rejnhold.

Storsejr: Oti og EfB kørte Helsingør over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce