Sportschef forlader EIK

Esbjerg IK skal nu på jagt efter en erstatning for sportschef Jan Jensen, der forlader posten efter blot et år. Arkivfoto: Lars Johansen.

Sportschef forlader EIK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Blot en enkelt sæson blev det til som sportschef i Esbjerg IK for den tidligere Vojens- og SønderjyskE-spiller, Jan Jensen, der stopper af økonomiske årsager.

- Vores sportschef ønsker at fratræde sin stilling som sportschef i Esbjerg IK. Jan Jensen er ansat i en 18 timers ugentlig deltidsstilling hos os. I sidste sæson var han, i lighed med ansættelsen i Esbjerg IK, ansat som konsulent ved Danmarks Ishockey Union - ligeledes i en deltidsstilling. De to stillinger gav dermed Jan svarende til en fuldtidsløn. Efter rokeringer/rotationer ved DIU er det dog ikke lykkedes Jan at forlænge sin kontrakt ved unionen, hvilket vil sige, at han dermed pt. kun kører på en deltidsstilling hos os. Dette kan økonomisk ikke hænge sammen for Jan og familien, og det er ikke lykkedes ham at finde en anden deltidsstilling, som kunne køres i lighed med ansættelsen i Esbjerg IK, skriver bestyrelsen fra Esbjerg IK i den udsendte pressemeddelelse.

Der arbejdes nu på højtryk på at finde en erstatning til at varetage de opgaver, som Jan Jensen besad i Esbjerg IK.

Sportschef forlader EIK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce