SGI/SSK var tæt på at slå HH's drenge ud

Serie 1-holdet fra SGI/SSK tvang Hans Henrik Andreasens FC Sydvest 05 Tønder ud i en straffesparksafgørelse, da esbjergenserne blev slået ud af pokalturneringen. Foto: Lars Johansen.

SGI/SSK var tæt på at slå HH's drenge ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SGI/SSK kæmpede bravt, men måtte efter straffesparkkonkurrence se sig slået af 2. divisionsholdet fra FC Sydvest 05 Tønder.

Esbjerg: SGI/SSK var onsdag aften millimeter fra at levere et sensationelt resultat i Sydbank Pokalen mod 2. divisionsholdet FC Sydvest 05 Tønder. Her måtte esbjergenserne dog se sig slået efter straffesparkkonkurrence og 120 minutter, hvor pokaloverraskelsen lurede.

Til trods for at hjemmeholdet førte med både 1-0 og 2-1, blev det ikke til den sejr, som spillerne, og ikke mindst hovedparten af de knap 150 tilskuere, håbede på.,

- Vi leverede en mandfolkeindsats, og jeg er generelt rigtig godt tilfreds med kampen. Vores organisation var stærk, men fysikken var til forskel i slutningen af kampen, siger SGI/SSK's træner, Jesper Grønborg.

SGI/SSK fik ellers en forrygende start på straffesparkkonkurrencen, hvor hjemmeholdets målmand, Mikael Nim Nielsen, så ud til at blive den helt store helt med to store redninger på de første to forsøg. Efter de to redninger og en scoring på første spark af SGI/SSK's Rasmus Copsø, svigtede de fire næste skytter dog fra 11-meter-pletten, og SGI/SSK måtte se sig slået.

HH tog sejren

På FC Sydvest 05 Tønders trænerbænk sad Jesper Grønborgs tidligere holdkammerat, EfB-legenden Hans Henrik Andreassen. Modsat Grønborg var "HH" efter kampen ikke tilfreds med sit holds præstation.

- Overordnet var jeg ikke tilfreds med kampen og det faktum, at vi ikke lavede flere mål, end hvad tilfældet var, udtaler FC Sydvest 05 Tønder-træneren og fortsætter:

- Men den store opbakning fra lægterne kunne jeg sagtens have undt SGI/SSK sejren.

Selvom SGI/SSK led et nederlag i Sydbank Pokalen, har esbjergenserne dog en masse positive ting at tage med videre til sæsonåbningen i serie 1 mod Ringkøbing IF.

SGI/SSK - FC Sydvest 05 Tønder 3-4 (2-2) e.str. Fodbold, Sydbank Pokalen.

Mål: 1-0 Rasmus Copsø, 1-1 Jesper Riis, 2-1 Rasmus Copsø, 2-2 Jeppe Hansen, 3-2 Rasmus Copsø, 3-3 Frederik Lundbek, 3-4 Mads Blom.

SGI/SSK var tæt på at slå HH's drenge ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce