SGI vandt nedrykningsdramaet

Christina Nielsen og holdkammeraterne sikrede med en stærk præstation SGI endnu en sæson i 2. division. Foto: Lars Johansen.

SGI vandt nedrykningsdramaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkerne fra SGI Håndbold sikrede sig endnu en sæson i 2. division ovenpå sejren i nedrykningsdramaet mod Hasle.

Esbjerg: Overlevelsen lykkedes! Oprykkerne fra SGI Håndbold sikrede sig endnu en sæson i 2. division ovenpå 29-23 sejren i nedrykningsdramaet mod Hasle KFUM.

Ovenpå 24-21 nederlaget i den første kamp skulle esbjergenserne vinde returkampen med tre, hvis de kunne holde Hasle på 20 eller færre scoringer. Kunne de ikke det, så skulle kampen vindes med fire mål. Seksmålssejren var derfor nok til, at esbjergenserne kunne juble, da de 60 minutters drama var overstået.

Drama for alle pengene

Ovenpå en lige første halvdel af første halvleg trak SGI fra. Føringen nåede op på 10 mål med 11 minutter tilbage af kampen. På det tidspunkt var kampens helt store spørgsmål, hvorvidt esbjergenserne skulle vinde med 10 eller flere mål. Men som kampen spidsede til, blev der skruet op for dramaet, da Hasle pludselig blot var fem mål efter. Esbjergenserne holdt dog føringen hjem og sendte nedrykningen til 3. division med Hasle hjem.

- Pigerne stod sammen og var virkelige gode. Vi havde forinden snakket om, at det ikke var nok at snakke om, at man vil spille 2. division, man skulle også vise, at man vil det, og det gjorde pigerne. Det var en finale, som vi havde brugt lang tid til at forberede os på, fortæller SGI-træner Lars Jytzler.

Vigtigt for fremtiden

Overlevelsen i 2. division er yderst vigtig i esbjergensernes bestræbelser på at spille sig op i 1. division. Et mål der trods en svær første sæson i 2. division ikke har ændret sig.

- Det betyder virkelig meget for os. Nu kan vi komme videre og holde det niveau, som vi ved, at vi har. Det betyder meget for Esbjerg at have et seniorhold, der kan have mulighed for at komme længere op, siger SGI Håndbolds formand, Jan Havsager.

SGI - Hasle KFUM 29-23 (14-7).

Håndbold, 2. division, op- slutkampe.

Kampens SGI-spiller: Christina Nielsen.

SGI vandt nedrykningsdramaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce