Ribe BK får langt til forårets kampe

Ribe Boldklub er kommet i pulje med to af superligaklubbernes amatørafdelinger, når de til foråret får langt til udebanekampene. Arkivfoto: Lars Johansen.

Ribe BK får langt til forårets kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere sæsoners lokalopgør mod Hviding IF/Kvik 70 og Bramming Boldklub bliver uden tvivl savnet hos Ribe Boldklub, der til foråret i gennemsnit får 77,5 km til udebanekampene.

Ribe: Seriefodbolden plejer at være kendetegnet ved, at der tit er flere lokalopgør, idet seriepuljerne sammensættes ud fra et geografisk hensyn. Når forårssæsonen skydes i gang, vil der til gengæld være langt mellem lokalopgørene for holdene i Esbjerg Kommune.

De tre serie 1-hold fra kommunen, Ribe Boldklub, SGI og Spangsbjerg IF er nemlig her fordelt i to separate puljer, hvorved ripensernes udgave af lokalopgør i foråret bliver, når de møder Vejen SF. Der er derfor lagt op til en række lange ture, når Ribe Boldklubs serie 1-hold skal i kamp.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kommer til at spille mod de lokale hold, men at vi derimod får de lange udebaneture. Vi får ture på halvanden time - og skal være der fem kvarter før kickoff. Men vilkårene er så også det samme for dem, siger Ribe-træner Kristian Bendixen.

Serie 1 - pulje 10
Ribe BK er havnet i serie 1's pulje 10. Modstanderne er:Egen UI (105,3 km) Horsens fS (111,9 km) Kolding B (51,1 km) SUB Sønderborg Inter (97 km) Vejen SF (32,7 km) Vejle B (86,5 km) Aabenraa BK (58,2 km)

Det giver ripenserne en gennemsnitlig afstand på 77,5 km til udebanekampene. I forhold til efteråret 2018 giver det i gennemsnit Ribe BK 19,6 km længere til hver udekamp.

Favoritrollen ligger andetsteds

Ovenpå fordelingen af puljerne kan også favoritrollen fordeles. Den ligger ifølge Ribe-træner Kristian Bendixen ikke hos ripenserne, der efter hans vurdering er havnet i en svær pulje.

- Jeg synes, at de serie 1-puljer bliver vildere og vildere med årene. Så jeg tror ikke, der er så stor forskel på serie 1 og jyllandsserien mere. Jeg tror, at det bliver en svær pulje. Vejle og Horsens vil nok trække favoritværdigheden. Vejle har en historik, der gør, at de nok vil op igen, siger Kristian Bendixen og sender favoritrollen over til de to superligaholds amatørhold.

Ribe BK får langt til forårets kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce