Reserveligaen: van der Vaarts debut udebliver

Rafael van der Vaart er ikke med, når EfB-reserverne for første gang møder reserverne fra FC Helsingør. Foto: Arkivfoto.

Reserveligaen: van der Vaarts debut udebliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debuten til nyerhvervelsen, Rafael van der Vaart, lader vente på sig. Hollænderen er nemlig ikke i spil til reservekampen mod Helsingør.

Esbjerg: Giraffen ser ud til at lade vente på sig.

Det bliver med stor sandsynlighed ikke i denne omgang, at EfB's nyerhvervelse, den tidligere verdensstjerne Rafael van der Vaart, får sin første officielle kamp som EfB-spiller. Den 35-årige hollænder forventes nemlig ikke at spille med, når FC Helsingørs 1. divisionsreserver gæster Gl. Vardevej.

- Det er ikke planen, at han skal spille med, siger EfB's A+ træner, Lars Vind, om Rafael van der Vaart forud for kampen.

Tættere på startopstillingen

Gæstfriheden er pakket godt væk, når EfB for første gang tager imod FC Helsingør i reserveligaen. Esbjergenserne forventes her at stille med en stærk opstilling, der udelukkende består af spillere fra A-truppen.

Formålet med reservekampen mod Helsingør er klar: Den blå tråd skal skinne igennem og gøre indhop på førsteholdet lettere.

- Vi vil bringe nogle spillere tættere på førsteholdet, så vi forsøger at spille på samme måde og med samme stil som på førsteholdet, fortæller Lars Vind.

EfB's forventede startopstilling:

Jonas Jensen, Jonas Mortensen, William Møller, Jeppe Brinch, Nikolaj Hagelskjær, Simon Bækgaard, Mads Larsen, Mark Brink, Emmanuel Oti Essigba, Yuri Yakovenko og Brent McGrath.

Kampen spilles mandag kl. 13.00 på hybridbanen på EfB's træningsanlæg.

Reserveligaen: van der Vaarts debut udebliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce