Ny ridehal indvies med stort stævne

Guldager Rideklub, hvis ryttere sidste år vandt det syddanske mesterskab i ponydressur, indvier i weekenden deres nye ridehal med et stort stævne. Foto: Arkiv.

Ny ridehal indvies med stort stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indvielsen af den nye ridehal fejres af Guldager Rideklub og Esbjerg Sportsridecenter med et stort stævne.

Esbjerg: Guldager Rideklub og Esbjerg Sportsridecenter markerer i weekenden indvielsen af deres nye ridehal med et stort dressur- og springstævne.

Den nye ridehal, der måler 24 gange 63 meter, blev færdig i november, men indvies nu officielt i forbindelse med stævnet, hvor deltagerantallet er så stort, at rideklubben nåede op på at have 50 ryttere på venteliste.

- Det er dejligt, at der er så stor tilslutning. Tidligere kunne vi kun ride på en lille bane på 20 gange 40, da de sidste 31 meter gik til opvarmning. Nu kan vi holde stævnet i den gamle hal, mens rytterne kan varme op i den nye, fortæller berider Hans Grønbjerg.

Ny hal, nye muligheder

Tilføjelsen af den nye ridehal giver også rideklubben en række muligheder, som allerede ser ud til at blive taget godt imod.

- Det gør, at vi har nemmere ved at arrangere stævner, samtidig med at vores medlemmer får flere muligheder for at ride. Vi har allerede fået tilgang af en fem-seks nye medlemmer på grund af den nye hal, fortæller Hans Grønbjerg.

Til sommer lægger Guldager Rideklub baner til de sydjyske mesterskaber i dressur for ponyer og heste. Dette bliver dog udendørs.

Stævnet begynder lørdag morgen klokken 07.45 og frem til klokken 21.00, mens der søndag er spring fra klokken 08.30 til 15.30.

Ny ridehal indvies med stort stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce