IF 92 indkasserede historisk nedrykning

For første gang i mange år kommer holdets store profil ikke til at hedde Michael Rødgaard, når Esbjerg IF 92 til efteråret skal forsøge at spille sig op i serie 1 igen. Arkivfoto: Lars Johansen.

IF 92 indkasserede historisk nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg IF 92 er for første gang i klubbens historie rykket ned i serie 2.

Sønderborg: Esbjerg IF 92 rykker ned i serie 2 ovenpå 5-4 nederlaget til Sub Sønderborg Inter i sæsonens sidste spillerunde.

Det var vind eller forsvind for esbjergenserne forud for sæsonens sidste kamp, da nedrykningsrivalerne fra Vojens lørdag var rykket forbi esbjergenserne i tabellen.

Med nederlaget på Als blev det forsvind, hvorved Esbjerg IF 92 er nede i serie 2 for første gang i klubbens 26-årige historie. Sidst den hed serie 2 for den esbjergensiske sammenslutningsklub, var enten i form af ØB eller B47.

Klublegende takker af

- Det gik ikke. Vi spillede forkrampet og nervøst i første halvleg. Vi var tæt på at komme op på 3-3, men det var ikke nok, siger Esbjerg IF 92-træner Dan Jensen og fortsætter:

- Vi må op på hesten igen og få samlet truppen og knoklet hårdt for at komme op igen.

Sæsonens afslutning markerer også en afslutning på en æra i Esbjerg IF 92, da Michael Rødgaard efter denne sæson takker af i klubben. Rødgaard har igennem mere end et årti været et af klubbens største profiler, hvor det er blevet til over 300 kampe og flere end 200 mål.

Rødgaard satte dermed punktum for sin tid i Esbjerg IF 92-trøjen sidste weekend, hvor han scorede mod Bramming.

Selvom Vojens rykkede forbi esbjergenserne i tabellen, rykker sønderjyderne alligevel også med ned i serie 2, da de er blandt de to dårligste sjettepladser i serie 2 og dermed rykker ned som en følge af det øgede antal jysk/fynske nedrykkere fra 2. division.

Sub Sønderborg Inter - Esbjerg IF 92 5-4 (2-0).

Fodbold, serie 1.

Mål: 1-0 (40.), 2-0 str. (45.), 3-0 (55.), 3-1 Bertram Kunze-Thomsen (65.), 3-2 Paul Lambert Pedersen (67.), 4-2 (72.), 5-2 str. (83), 5-3 Paul Lambert Pedersen (86.), 5-4 Matias Strøm Madsen (88.).

IF 92 indkasserede historisk nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce