Historisk lokalopgør udspilles mandag i Ribe

Ribe Boldklub mindes den unge angriber Tobias Ehmsens far, Lars Ehmsen, og klubmanden Peter Winther forud for lokalbraget mod Hviding IF/Kvik 70. Arkivfoto: Lars Johansen.

Historisk lokalopgør udspilles mandag i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ribe BK og Hviding IF/Kvik 70 mødes mandag aften i et historisk opgør mellem de to naboklubber.

Ribe: Glem alt om Old Firm, New Firm og El Clasico. Sæsonens første lokalopgør mellem Ribe BK og Hviding IF/Kvik 70 står for døren, hvor de to naboklubber tørner sammen i et sjældent serie 1-opgør.

- Jeg tror aldrig, at vi har mødt Ribe i serie 1 før - så vidt jeg erindrer, siger Hviding IF/Kvik 70-træner Per Madsen forud for kampen.

Besøget på Frøs Arena i Ribe bliver en svær opgave for oprykkerne fra Hviding IF/Kvik 70, der er på jagt efter sæsonens første sejr.

- Det bliver en kæmpe udfordring. Ribe er ud over at være et tophold også det bedst organiserede hold i rækken. Vi skal hæve vores niveau, hvis vi skal have point i Ribe, men det er også et lokalopgør, hvor alt kan ske, siger Per Madsen.

Følelserne på trøjen

De to klubber har i de senere år haft opgør i serie 3, men nu gælder det serie 1, hvor det for Ribe gælder om at holde trit med de øvrige tophold.

- Vi skal være mentalt forberedt og holde os til vores koncept. Der kommer så mange på stadion, og så er det en kamp, der handler om så meget andet, siger Ribe-træner Kristian Bendixen og understreger, at ripenserne ikke undervurderer lokalrivalerne i kampen.

Det sportslige kommer forud for kampen lidt i baggrunden, når ripenserne markerer tabet af klubmanden Peter Winther og den unge offensive profil Tobias Ehmsens far, Lars Ehmsen. Kampen indledes derfor med et minuts stilhed. Derudover vil ripensernes hvide trøjer også være præget af sørgebind.

Kampen spille mandag den 27. august kl. 18.30 på Frøs Arena i Ribe.

Historisk lokalopgør udspilles mandag i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce